Peter Thomas Roth

Anti Aging Cleanser

Koko

35,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
Kuiva iho
Kuiva iho
Sekaiho
Sekaiho
Rasvoittuva iho
Rasvoittuva iho
Ikääntyvä iho
Ikääntyvä iho
Akne
Akne
AHA-syra
AHA-syra
BHA-syra
BHA-syra
Glykolsyra
Glykolsyra
Salicylsyra
Salicylsyra
Akne
Akne
Ikääntyvä
Ikääntyvä
Juonteita
Juonteita

Kuvaus

Tuote: 47433
Ylellinen kasvonpuhdistusgeeli, joka syväpuhdistaa ihohuokoset ja tekee ihosta raikkaan ja nuorekkaan. Geeli parantaa ihosolujen uusiutumista ja häivyttää uurteita ja juonteita. Ihosta tulee täydellisen puhdas, elinvoimainen ja vahva. Miellyttävän raikas persikkatuoksu. pH-taso 4,0-5,0.

Sopii kaikille ihotyypeille, mukaan lukien kuivan, auringonpolttaman, normaalin, rasvoittuvan, akne- ja sekaihon. Ei suositella erittäin herkän ihon hoitoon.

Sopii mainiosti käytettäväksi yhdessä Gentle Foam Cleanser -puhdistusvaahdon kanssa. Tämä päivittäiseen ihonpuhdistukseen sopiva vaahtopuhdistusaine poistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti meikin, lian, talkin ja ympäristön epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa.

Pater Thomas Rothin valikoimaan kuuluu runsaasti erilaisia geeli- ja voidepuhdistusaineita erilaisille ihotyypeille ja yksilöllisiiin tarpeisiin. Kaikkia valikoiman puhdistustuotteita voi vaihdella ihonhoitorutiinissa riippuen ihon hormonaalisista tai vuodenaikaan liittyvistä muutoksista.

Sopii:
-akneiholle
-kaikille ihotyypeille
-sekaiholle
-rasvoittuvalle iholle
-finnien hoitoon
-aikuiselle iholle
-normaalille iholle

Käyttö: levitä pieni määrä puhdistusainetta sormenpäillä kasvojen kuivalle iholle. Hiero hellästi noin minuutin ajan, jotta tuote vaahtoutuu kunnolla. Huuhtele lämpimällä vedellä ja kuivaa iho.
Normaalille, kuivalle ja auringonvaurioittamalle iholle: käytä aluksi 2-3 kertaa viikossa ja ota tuote päivittäiseen käyttöön kun iho tuntuu sietävän sitä hyvin.
Sekaiholle, rasvoittuvalle ja akneiholle: käytä tarpeen mukaan.
Vältä silmänympärysaluetta.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.