Allél

Genial Gentle Foaming Cleanser

Koko

33,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Syväpuhdistava
Syväpuhdistava
Kosteuttava
Kosteuttava
Niacinamide
Niacinamide
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra

Kuvaus

Tuote: 96112

Mieto puhdistusvoide, joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet. Sisältää kosteuttavaa aloe veraa, hyaluronihappoa ja B-vitamiinikompleksia. Jättää puhtaan ja pehmeän tunteen. Levitä kosteutetuille kasvojen ja kaulan alueelle ja hiero kevyesti. Huuhdo huolellisesti haalealla vedellä. Aktiiviset ainesosat: Rauhoittava Aloe Vera, niacinamid, kosteuttava hyaluronihappo.

 

ALLÉL on palkittu tuotemerk ki, joka on voittanut palkinnon ruotsalaisessa Skönhetsredaktörernas Beauty Oscar 2021 -gaalassa, kategoriassa Vuoden ihonhoitosarja. Kaikkia voittajia kuvaillaan “tuotteiksi, jotka eivät ole vain hyllyn täytteitä vaan suosikkeja, joiden pariin haluat jatkuvasti palata”.

ALLÉL on myös palkittu Stockholm Beauty Week Award 2022 -gaalassa kategoriassa Paras puhdistus/puhdistusvaahto tuotteestaan Genial Cleanser Foaming.

ALLÉL on myös voittanut palkinnot Attracta Beauty Awards 2019 -gaalassa parhaan päivävoiteen kategoriassa ja Attracta Beauty Awards 2018 -gaalassa parhaan puhdistusaineen kategoriassa.

 

INCI: 
AQUA (WATER), GLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, POLYSORBATE 20, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, DISODIUM EDTA, NIACINAMIDE, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM HYALURONATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT

 

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.