Comfort Zone

Sacred Nature Cleansing Balm

Koko

37,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Syväpuhdistava
Syväpuhdistava

Kuvaus

Tuote: 88711

Sacred Nature & Comfort Zones ECO- sertifioitu tuotesarja sekä kasvoille että vartalolle: ”Regeneroi ihosi - uudista planeettamme”! Tuotteet tekevät ihosta terveen, raikkaan ja kestävän, ja samalla tuotekehityksessä edistetään biologista monimuotoisuutta ja uusiutuvaa viljelyä. Tutustu tähän ilmastopositiiviseen ihonhoitosarjaan!
Sacred Nature Cleansing Balm on ylellinen puhdistusvoide kasvoille. Käytä myös päällä ö huijari. Karvainen ja tehokas tuote Samalla se poistaa epäpuhtaudet ja meikin ja tekee ihosta pehmeän ja sileän. Sisältää manteli- ja burritiöljyä, jotka ruokkivat ihoa antioksidantteilla. Oftalmologisesti testattu. 100 % ainesosista ovat luonnollista alkuperää. Sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle.
Käyttö: Levitä tuotetta; sormenpäät, hankaa toisiaan vasten. Hiero tuotetta kasvoille ja huuhtele sitten pois vedellä.
Kaikilla Sacred Naturen tuotteilla on kaksi; ympäristösertifikaatit; ECO-Cert ja EWG Verified, jotka molemmat tarkoittavat, että tuotteen ainesosat ja tuotanto on tarkistettu ja varmennettu. Sarja on vegaaniystävällinen ja sen tehokkuus on kliinisesti todistettu ja se on dermatologisesti testattu herkkä iho.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.