Dermaceutic

Foamer 15 Dermatological Cleanser

Koko

39,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Syväpuhdistava
Syväpuhdistava
Kuoriva
Kuoriva
Kosteuttava
Kosteuttava
Rauhoittava
Rauhoittava
Glykolsyra
Glykolsyra

Kuvaus

Tuote: 56402

Dermaceutic Foamer 15 Dermatological Cleanser

Dermaceutic Foamer 15 Dermatological Cleanser on kuollutta ihosolukkoa irrottava puhdistusvaahto, jonka sameaa ihoa kirkastava koostumus auttaa tekemään ihon pinnasta tasaisemman tuntuisen. Puhdistusvaahdon kaksivaikutteinen koostumus hyödyntää epäpuhtauksia irrottavaa 15% glykolihappoa ja ihoa rauhoittavaa enoxolonea. Kasvot ihonhoitotuotteille valmistava puhdistusvaahto tekee ihosta silkkisen pehmeän tuntuisen.

  • Sisältää 15% glykolihappoa

Koko: 100 ml

Käyttö

Hiero vaahtoa iholle ja anna sen vaikuttaa kaksi minuuttia tai kunnes iholla tuntuu kevyttä kihelmöintiä. Huuhtele iho puhtaaksi vedellä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.