Holika Holika

Good Cera Super Ceramide Foaming Wash

Koko

17,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Kosteuttava
Kosteuttava
Kuiva iho
Kuiva iho

Kuvaus

Tuote: 73918

Holika Holika Good Cera Super Ceramide Foaming Wash

Holika Holika Good Cera Super Ceramide Foaming Wash -puhdistusvaahto pesee puhtaaksi kuivan ja herkän ihon kosteuttavalla koostumuksellaan. Keramideja sisältävä ravitseva puhdistusvaahto kuorii ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa hellästi ja ihoa hankaamatta sitruunahapon avulla. Ihon sävystä tulee tasaisempi, iho näyttää heleämmältä ja tuntuu raikkaalta. Appelsiinin, sitruunaruohon, bergamotin ja santelipuun öljyt yhdessä muiden kasviperäisten aktiiviaineiden kanssa pehmentävät, ravitsevat ja kosteuttavat ihoa stimuloiden sen korjautumisprosessia ja auttaen ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Ihohuokosia syväpuhdistava vaahto auttaa balansoimaan ihon kosteustasapainoa ja tasapainottamaan talintuotantoa. Ihoa rauhoittava puhdistusvaahto auttaa lisäksi aktivoimaan ihon mikroverenkiertoa sekä stimuloimaan ihon pinnan luonnollista kykyä suojautua. Puhdistusvaahdon ihoystävällinen pH 5.5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa.

  • Puhdistusvaahto kuivalle ja herkälle iholle
  • Sisältää keramideja
  • Kosteuttava vaikutus
  • pH 5.5

Koko: 160 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.