Holika Holika

Soda Pore Bubble Foam

Koko

14,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Ihohuokosia supistava
Ihohuokosia supistava
Rasvoittuva iho
Rasvoittuva iho
Sekaiho
Sekaiho

Kuvaus

Tuote: 73909

Holika Holika Soda Pore Bubble Foam

Holika Holika Soda Pore Bubble Foam -puhdistusvaahto ravitsee ja kosteuttaa ihoa, samalla kun se syväpuhdistaa ihoa huolellisesti sekä tehokkaasti. Puhdistusvaahdon koostumuksessa yhdistyvät kupliva vesi, talia imevä leivinsooda sekä sitruunauute. Kasvot puhdistetaan puhdustusvaahdolla, jonka levitykseen käytetään sen silikonista harjaa. Hygienisestä silikonista valmistettu harja irrottaa iholtasi hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa. Holika Holika Soda Pore Bubble Foam -puhdistusvaahto auttaa hillitsemään ihon rasvaisuutta ja ehkäisemään epäpuhtauksien syntyä. Puhdistusvaahto ja sopii hyvin rasvaiselle iholle ja sekaiholle.

  • Puhdistusvaahto rasvoittuvalle iholle
  • Silikoniharja tehostaa ihonpuhdistusta

Koko: 150 ml

Käyttöohjeet

Levitä puhdistusvaahtoa kasvojen sekä kaulan iholle. Hiero ihoa 2-3 minuuttia silikonisella harjalla. Huuhtele iho hyvin iholta sekä silikoniselta harjalta. Sulje puhdistusvaahdon korkki huolellisesti käytön jälkeen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.