Q+A

Grapefruit Cleansing Balm

Koko

10,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
C-vitamin
C-vitamin
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra

Kuvaus

Tuote: 102287
Grapefruit Cleansing Balm Q+A:lta on 100 % luonnollinen öljypohjainen greippiä sisältävä kasvojenpuhdistusaine, joka poistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti päivän meikin. Luonnolliset öljyt sulattavat meikin ja imevät sen pois iholta, jotta meikki, ylimääräinen öljy ja muut epäpuhtaudet voidaan pestä helposti pois.

Kaksoispuhdistusrutiiniin kannattaa käyttää Grepefruit Cleansingia. Balmia ja sen jälkeen vesipohjainen puhdistusaine optimaalisen puhtaan tunteen saavuttamiseksi; Peppermint Daily Cleanser tai Hyaluronihappokosteuttava puhdistusaine.

Avainaineosat
Greippi
Tämä mehukas hedelmä on luonnostaan runsaasti C-vitamiinia ja täynnä antioksidantteja, ja se on rakastettu puhdistavien ominaisuuksiensa ja stressiä lievittävän aromin vuoksi. Greippi edistää tervettä ihoa ja antaa terveen ihon sävyn.

Kaakaovoi
Kaakaovoi on pehmentävä ainesosa, joka kosteuttaa, ravitsee ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Se sisältää runsaasti rasvahappoja ja antioksidanttia E-vitamiinia.

Luonnollinen skvalaani
Luonnollinen skvalaani uutetaan oliiveista ja on siksi täysin kasviperäistä. Keho tuottaa luonnollisesti skvalaania, mutta tuotanto vähenee ajan myötä kuivumisen ja iän myötä. Sillä on uskomattomia kosteuttavia ja suojaavia ominaisuuksia. Koska elimistö tuottaa aineen itse, iho tunnistaa oliivipohjaisen skvalaanin ja voi helposti imeä sen ja saada kosteuslisäyksen.

Greippipuhdistusvoide sopii kaikille ihotyypeille.
100 % luonnollisia ainesosia. Vegaani. Ilman hajusteita.

Miten?
Levitä ja hiero kevyesti kuivalle iholle 30 sekunnin ajan. Pyyhi pois lämpimällä, kostealla liinalla.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.