Swiss Clinic

Micellar Cleansing Gel

Koko

27,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Kosteuttava
Kosteuttava

Kuvaus

Tuote: 69939

Swiss Clinic Micellar Cleansing Gel on puhdistava miselligeeli, joka jättää ihon raikkaaksi ja heleäksi. Misellituote puhdistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet ilman vesihuuhtelua. Iho jää heleäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Micellar Cleansing Gel sisältää muun muassa taikapähkinävettä, kamomillauutetta ja aloe veraa, jotka hoitavat ihoa puhdistuksen jälkeen.

Misellituotteet perustuvat pieniin misellipartikkeleihin, jotka kaappaavat lian iholta mukaansa magneetin tavoin. Misellipuhdistus on hellävarainen ja tehokas, sillä se puhdistaa ihon jo yhdellä käyttökerralla.

  • Puhdistava miselligeeli kasvoille

  • Hellävarainen koostumus

  • Sopii myös silmämeikin poistoon

Koko: 125 ml

Käyttö

Levitä miselligeeliä pieni määrä vanulappuun ja pyyhi lapulla kuivaa kasvojen ihoa. Toista, kunnes iho on puhdas. Miselligeeliä ei tarvitse huuhdella kasvoilta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.