Avant Skincare

Harmonious Rose Quartz Revitalising & Firming Mask

Koko

84,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Salicylsyra
Salicylsyra

Kuvaus

Tuote: 103889
Tämän ainutlaatuisen naamion tarkoituksena on puhdistaa huokoset, imeä epäpuhtaudet ja rajoittaa ylimääräistä talia jättäen sinulle tasapainoisen, terveen näköisen ihon. Tämän ylellisen naamion tarkoituksena on kiristää ja puhdistaa tukkeutuneita huokosia, kirkastaen sävyä, kun se imee epäpuhtauksia. Harmonious Rose Quartz Revitalizing & Firming Mask -naamio puhdistaa ja ravitsee ihoa syvästi ja auttaa poistamaan myrkkyjä ja epäpuhtauksia samalla, kun se imee luonnollisesti huokosia tukkivaa öljyä. Tämän naamion tarkoituksena on tehdä ihosta kiinteämpi, joustavampi ja nuoremman näköinen, koska siinä yhdistyvät tehokkaat ainesosat, kuten ruusu, hyaluronihappo ja makea manteli.

Tiede

Ruusu poistaa kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet paljastaen pehmeän, raikkaan ja nuorekkaan ihon. Sen valoa heijastavat ominaisuudet auttavat valaisemaan herkkää ihoa, pehmentävät puutteita ja lisäävät harmonisesti hehkua.
Hyaluronihappo pyrkii tunkeutumaan syvälle ihoon kosteuttamaan intensiivisesti ja parantamaan hienojen juonteiden, ryppyjen ja roikkuvan ihon ulkonäköä.
Runsaasti E-vitamiinia sisältävä makean manteliöljyn tarkoituksena on pitää ihosi terveenä samalla kun se suojelee sitä UV-säteilyn vaurioilta ja auttaa sitä näyttämään pehmeämmältä, kirkkaammalta ja kiinteämmältä.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.