Holika Holika

Skin Rescuer Sheet Mask

Collagen

Koko

3,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
Peptider
Peptider
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Ikääntyvä
Ikääntyvä
Juonteita
Juonteita

Kuvaus

Tuote: 68621

Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet - Collagen -kangasnaamion sisältämä seerumi hyödyntää hydrolisoitua kollageenia, joka auttaa palauttamaan iholle sen menettävää kimmoisuutta. Kangasnaamio tekee ihosta pehmeän tuntuisen samalla kun hedelmähappopitoinen greippi heleyttää ihoa ja häivyttää siltä hentoja juonteita. Hyaluronihappo auttaa täyttämään ihon kosteusvarastot ja täytelöittämään ihoa.

Kangasnaamiossa on erittäin ohut kangas, minkä ansiosta se asettuu tiiviisti kasvojen iholle ja sen hyödyntämät aktiiviaineet pääsevät imeytymään iholle tehokkaasti.

  • Kangasnaamio

  • Pehmentää ja kosteuttaa ihoa

  • Heleyttää ihoa ja lisää sen kimmoisuutta

Koko: 20 ml (1 kpl)

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetulle kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa 10-20 minuuttia. Taputtele loput naamion seerumista iholle tehostaaksesi hoitavaa vaikutusta. Älä anna kangasnaamion kuivua iholle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.