Mediheal

Vita Lightbeam Essential Mask

Koko

2,50 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Niacinamide
Niacinamide

Kuvaus

Tuote: 71667

Mediheal Vita Lightbeam Essential Mask -kangasnaamio auttaa kirkastamaan sameaa kasvojen ihoa. Kangasnaamion seerumi hyödyntää mm. C-vitamiinijohdannaista, joka tunnetaan kyvystään heleyttää ihoa ja tasoittaa pigmenttimuutoksien aikaansaamia sävyvirheitä.

 

Kangasnaamion selluloosasta valmistettu kangas asettuu tiiviisti ihoa vasten, minkä ansiosta naamion sisältämä seerumi pääsee imeytymään iholle mahdollisimman hyvin.

  • Kirkastava ja heleyttävä kangasnaamio
  • Kaikille ihotyypeille

Koko: 24 ml (1 kpl)

 

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetuille kasvoille ja anna sen vaikuttaa 15-20 minuuttia. Poista kangas ja painele loput seerumista hellästi iholle.

 

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

 
 

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.