Mizon

Snail Wrinkle Care Sleeping Pack

Koko

24,00 €
Odotuslistalle
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
Siloittava
Siloittava
Kosteuttava
Kosteuttava
Peptider
Peptider
Ikääntyvä
Ikääntyvä
Juonteita
Juonteita

Kuvaus

Tuote: 69434

Monivaikutteinen Mizon Snail Wrinkle Care Sleeping Pack -yönaamio tuo iholle tehokasta hoitoa etanaseerumia sisältävän koostumuksensa avulla yöllisen levon aikana. Etanaseerumi on tunnettu ihoa korjaavasta vaikutuksestaan, minkä ansiosta yönaamio sopii erityisesti hoitamaan sekä ongelmaihoa että ikääntyvää, kiinteyttään menettänyttä ihoa. Naamion sisältämä karitevoi ja hunajauute kosteuttavat ihoa, minkä ansiosta iho näyttää aamulla heleältä.

Ravitseva yönaamio tekee ihosta täyteläisen kosteutetun ja saa sen näyttämään nuorekkaammalta. Yönaamio ei jätä iholle tahmaista tunnetta eikä tartu nukkuessa tyynyyn.

  • Sisältää ihoa uudistavaa etanaseerumia

Koko: 80 ml

Käyttö

Levitä yönaamiota kasvojen iholle illalla ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena. Anna naamion vaikuttaa iholla yön yli ja huuhtele tuote iholta aamulla.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.