0 Ostoskori

Peter Thomas Roth Brightening Bubbling Mask 100 ml

Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Ilmaiset toimituskulut yli 49 €:n tilauksiin Nopea toimitus Laaja valikoima

TUOTEKUVAUS Brightening Bubbling Mask 100 ml Peter Thomas Roth Kasvonaamio

Ihon kunto Pigmenttimuutoksia, Juonteita
Ihotyyppi Kaikki ihotyypit
Ominaisuudet Hehku, Tasoittaa ihonsävyä
Tuotetyyppi Kuplanaamio
Volume 100 ml
Ainutlaatuinen kupliva ja ihoa viilentävä kasvonaamio, joka auttaa tasoittamaan ihonsävyä. Noin 30 sekunnissa naamion vaaleansininen geelirakenne muuttuu valkoiseksi vaahdoksi, joka hoitaa ja hellii ihoa ylellisillä happoainesosilla. Lisäksi naamio sisältää Symwhite™- ja Gigawhite™-ainesosia, jotka yhdessä karhunvatukkauutteen, mulperimarjan ja lakritsin kanssa tasoittavat ihonsävyä ja vähentävät ihon UV-vaurioita.

Iho voi ikääntyessään muuttua elottomaksi, harmaaksi ja veltoksi. Tämän naamion sisältämät happoainesosat kirkastavat ihonsävyä, silottavat ihon hienoja uurteita sekä tekevät ihosta heleän ja elinvoimaisemman. Tehokkaasti ihoa piristävät ravintoaineet, kosteuttavat ainesosat ja antioksidantit virkistävät ihoa välittömästi. Pitkäaikaisessa käytössä ihosta tulee kirkkaampi ja elinvoimaisempi. Naamio tekee ihosta tasaisen, säkenöivän ja heleän.

Sopii:
-kaikille ihotyypeille
-sekaiholle
-aikuiselle iholle
-normaalille iholle
-pigmenttimuutosten hoitoon
-juonteiden hoitoon

Käyttö: käytä 1-2 kertaa viikossa tai kun haluat näyttää erityisen levänneeltä. Ota 3-4 pumppausta naamiota kämmenellesi ja levitä tuotetta tasaisesti puhdistetulle kasvojen iholle. Noin 30 sekunnin kuluttua naamion koostumus muuttuu viilentäväksi vaahdoksi, joka auttaa happoja imeytymään ihoon. Anna vaikuttaa noin 10 minuutin ajan ja huuhtele hyvin.
Katso lisää vastaavia kuin Brightening Bubbling Mask

Suosittelu

Tuote on siirretty ostoskärryyn.