Peter Thomas Roth

Glow Getter

Koko

71,95 €
Loppuunmyyty
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

AHA-syra
AHA-syra
C-vitamin
C-vitamin
Ikääntyvä
Ikääntyvä
Eloton
Eloton
Juonteita
Juonteita

Kuvaus

Tuote: 99497
Hanki hämmästyttävä hehku ja tasaisempi ihon sävy tämän myydyimmän sarjan avulla! Sisältää Pumpkin Enzyme Mask Enzymatic Dermal Resurfacer ja Potent-C™ Bright & Plump Moisturizer.
· Pumpkin Enzyme Mask Enzymatic Dermal Resurfacer on kolmivaikutteinen, kuoriva entsyyminaamio, joka poistaa aktiivisesti kuolleita ihosoluja ja antaa välittömästi tasaisemman ihon sävyn. säteilevällä hehkulla. Kuorii ihoa kolmella tasolla AHA-hapon, kurpitsaentsyymien ja hienojen alumiinioksidikiteiden avulla. Tasoittaa ihon rakennetta, edistää solujen uusiutumista ja tasoittaa hienoja juonteita ja ryppyjä. Rikastettu C-vitamiinilla, joka antaa iholle ylimääräisen hehkun ja jättää iholle kirkkaan ja raikkaan lopputuloksen. Sopii kaikille ihotyypeille. Täydellinen väsyneelle ja elottomalle iholle.
· Potent-C™ Bright & Plump Moisturizer on ikääntymistä estävä kasvovoide, joka tekee ihosta kiinteämmän ja kirkkaamman yhdistämällä erittäin tehokkaan C-vitamiinin tetraheksyylidekyyliaskorbaattia hydrolysoitua kollageenia ja Trimoist KMF:ää täyttämään ihon kosteuttava vaikutus, joka kestää 24 tuntia.
· Pumpkin Enzyme Mask Enzymatic Dermal Resurfacer: Levitä ohut kerros kasvonaamiota puhdistetulle iholle. Hiero hellävaraisesti pyörivin liikkein kostutetuilla sormenpäillä kuoriutuaksesi mikrokiillottavalla alumiinioksidijauheella. Anna vaikuttaa 3-7 minuuttia ihon herkkyydestä riippuen ja anna alfahydroksihapon ja entsyymien vaikuttaa. Huuhtele perusteellisesti. Käytä kerran tai kahdesti viikossa. Tämä tuote sisältää alfahydroksihappoa, joka voi lisätä ihon herkkyyttä auringolle ja erityisesti auringonpolttaman riskiä. Käytä siksi aurinkosuojakerrointa ennen suoraa auringonvaloa, kun aurinko on voimakkaimmillaan. Vain ulkoiseen käyttöön.
· Potent-C™ Bright & Plump Moisturizer: Parhaan tuloksen saamiseksi levitä jatkuvasti aamuin illoin puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Vain ulkoiseen käyttöön.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.