Peter Thomas Roth

Hungarian Thermal Water Heat Mask

Koko

64,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Siloittava
Siloittava
Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
Kuiva iho
Kuiva iho
Sekaiho
Sekaiho
Rasvoittuva iho
Rasvoittuva iho
Herkkä iho
Herkkä iho
Ikääntyvä iho
Ikääntyvä iho
Normaali iho
Normaali iho
Peptider
Peptider
Ikääntyvä
Ikääntyvä

Kuvaus

Tuote: 76119

Peter Thomas Roth Hungarian Thermal Water Heat Mask -kasvonaamio yhdistää tehokkaan anti-age-teknologian lähdeveden mineraalipitoiseen koostumukseen. Kasvonaamio muuttuu voidemaisesta öljyiseksi joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Muutos tuntuu iholla lämpöreaktiona, joka avaa ihohuokosia ja auttaa aktiiviaineita vaikuttamaan paremmin.

Kasvonaamion luonnolliset ja ravitsevat kasviuutteet saavat lisätukea bioteknologisista tehoaineista, kuten Gatuline® RC- ja Merospheres-V-yhdisteistä. Kasvonaamion superfood-cocktail muodostuu muun muassa aprikoosin, ruusunmarjan, granaattiomenan ja mantelin uutteista. Kasvonaamion anti-age-vaikutus häivyttää näkyvistä juonteita, ryppyjä ja epätasaista ihonsävyä. Ihosta tulee aiempaa täyteläisemmän tuntuinen.

  • Lämpenevä kasvonaamio

  • Anti-age-vaikutus

  • Sisältää lähdevettä, kasviuutteita ja bioteknologisia yhdisteitä

Koko: 150 ml

Käyttö

Levitä reilu kerros kasvonaamiota puhtaalle ja kuivalle iholle. Anna vaikuttaa 3 minuutin ajan. Aktivoi naamio kastelemalla sormet kylmällä vedellä ja hieromalla kasvoja. Kasvonaamio muuttuu öljyiseksi ja iholla tuntuu lämmön vaikutus. Kun lämpö katoaa, huuhtele naamio kasvoilta.

Huomioithan, että kasvonaamio muodostaa iholle lämpöreaktion. Mikäli lämpö ärsyttää ihoa ja tuntuu pistävältä, huuhtele naamio välittömästi iholta.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.