REN

Evercalm Ultra Comforting Rescue Mask

Koko

37,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Luomu
Luomu
Vegaaninen
Vegaaninen
Rauhoittava
Rauhoittava
Kosteuttava
Kosteuttava
Herkkä iho
Herkkä iho

Kuvaus

Tuote: 73757

REN Evercalm Ultra Comforting Rescue Mask

REN Evercalm Ultra Comforting Rescue Mask -kasvonaamio tuo tehokasta kosteutusta ja rauhoitusta herkälle iholle. Ihon punoitusta ja ärsytystä helpottava kasvonaamio hyödyntää innovatiivista, bioaktiivista yhdistettä, joka vahvistaa ihon luonnollista suojaa samalla kun se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä tukee ihon luonnollista hyvinvointia. Rauhoittava kasvonaamio jättää ihon täyteläisen ravituksi sekä kosteutetun ja pehmeän tuntuiseksi.

  • Kosteuttava ja rauhoittava kasvonaamio
  • Herkälle iholle

Koko: 50 ml

Käyttö

Levitä runsas kerros kasvonaamiota puhdistetulle kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa 10-15 minuuttia. Huuhtele naamio kasvoilta viileällä vedellä käyttäen apuna puhdistuslappua. Jatka ihonhoitoa normaalin ihonhoitorutiinisi mukaisilla hoitotuotteilla. Käytä kosteuttavaa ja rauhoittavaa kasvonaamiota kolmesti viikossa tai aina kun ihosi tarvitsee erityistä huolenpitoa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.