Shangpree

Marine Energy Eye Mask

Koko

35,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Kosteuttava
Kosteuttava
Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan

Kuvaus

Tuote: 71678
Shangpree Marine Energy Eye Mask

Eteläkorealaiset Shangpree Marine Energy Eye Mask -naamiolaput auttavat kirkastamaan ja kosteuttamaan herkkää silmänympärysihoa. Naamiolappujen antioksidanttinen, merellisistä tehoaineista voimansa ammentava seerumi hyödyntää levää, spirulinaa ja irlanninsammal-punalevää, jotka yhdessä muiden kasviperäisten uutteiden ja syväkosteuttavien ainesosien kuten hyaluronihapon ja glyseriinin kanssa huolehtivat, että silmänympärysiho on täyteläisen kosteutettu, heleä ja hyvinvoiva.

Silmänympärysnaamiot on valmistettu raikkaasta hydrogeelistä, joka säilyy pitkään kosteana ja ehkäisee naamion seerumia haihtumasta. Hemmottelevien naamiolappujen seerumi on pakattu täyteen ihoa helliviä tehoaineita, jotka auttavat palauttamaan kuiville ja väsyneille silmänalusille niiden kosteuden ja virkeyden. Rosmariinin ja laventelin uutteet rauhoittavat ihoa.

  • Korealainen silmänympärysnaamio
  • Hydrogeelistä valmistetut naamiolaput
  • Ihoa kosteuttava ja kirkasta vaikutus
  • Kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle

Pakkaus sisältää 60 naamiolappua

Käyttö

Aseta naamiolappu puhdistetulle silmänaluselle hellästi painellen. Anna naamiolapun vaikuttaa 20 minuuttia. Taputtele ihon pinnalle jäänyt seerumi sormin iholle ja levitä silmänympäryksille lopuksi silmänympärysvoidetta auttaaksesi kosteutta ja aktiiviaineita säilymään iholla.

Käytä naamiolappuja aina tarvittaessa tai säännöllisesti ylläpitääksesi silmänympärysihon kosteustasapainoa ja nuorekkuutta. Voit säilyttää silmänympärysnaamiota jääkaapissa, jolloin viileät laput virkistävät ihoa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.