Shangpree

Silver Premium Modeling Mask

Koko

14,50 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Kosteuttava
Kosteuttava
Hehku
Hehku
Normaali iho
Normaali iho
Kuiva iho
Kuiva iho
Peptider
Peptider
Niacinamide
Niacinamide

Kuvaus

Tuote: 71680
Tee ylellinen korealainen kasvohoito edullisesti kotona! Shangpree Silver Premium Modeling Mask -kasvonaamio tuo iholle kosteutusta ja anti-age-vaikutteista hoitoa. Korealaisissa kauneushoitoloissa jo pitkään käytetyt modeling mask -kasvonaamiot yhdistävät geelin ja jauheen, jotka muodostavat yhdessä kasvonpiirteitä mukailevan, kumimaiseksi muuttuvan naamion.

Silkin aminohappoja sisältävä Shangpree Silver Premium Modeling Mask -kasvonaamio sekoitetaan ihoa kirkastavasta geelistä ja kollageenipuuterista, jotka auttavat tekemään ihosta jokaisen käyttökerran myötä heleämmän, nuorekkaamman ja hyvinvoivan näköisen. Ainutlaatuisen, kumimaiseksi kuivuvan materiaalinsa ansiosta naamio ehkäisee kosteuttavien ja hoitavien aktiiviaineiden haihtumista iholta. Ihosta tulee täyteläisen kosteutettu ja nuorekkaamman näköinen - aivan kuin olisit juuri käynyt ylellisessä kasvohoidossa!

  • Kosteuttava kasvonaamio
  • Anti-age-vaikutteinen

Koko: 50 g (geeli) + 4.5 g (puuteri)

Huomioithan, ettei kasvonaamio todellisuudessa sisällä hopeaglitteriä ja tuotepakkauksen kuva on tunnelmakuva.

Käyttö

Sekoitta geeli ja puuteri keskenään ja levitä naamio puhdistetulle, kasvovedellä hoidetulle kasvojen ja kaulan iholle tasaisesti. Anna sen vaikuttaa 15-20 minuuttia ja poista kumiseksi kuivunut naamio kasvoilta hellästi vetämällä. Jatka ihonhoitoa tavalliseen tapaan.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.