Shangpree

Sparkling Mask

Koko

6,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Syväpuhdistava
Syväpuhdistava
Kosteuttava
Kosteuttava

Kuvaus

Tuote: 71674

Innovatiivinen Shangpree Sparkling Mask -kangasnaamio tuo ihonhoitoon elämyksellisyyttä. Mustan kangasnaamion hyödyntämä seerumi alkaa vaahdota iholla ja sen poreilu hieroo kasvoja hellästi auttaen tehostamaan ihon mikroverenkiertoa ja irrottamaan kuollutta ihosolukkoa. Samalla kangasnaamio syväpuhdistaa ja häivyttää laajentuneita ihohuokosia epäpuhtauksia imevän hiilen avulla. Kasvonaamion seerumi sisältää lisäksi rauhoittavaa mustaherukkauutetta, joka ravitsee ja syväkosteuttaa ihoa auttaen tehostamaan ihon luonnollista suojaa. Ihosta tulee puhdas sekä heleämmän ja elinvoimaisemman näköinen.

 

  • Vaahtoava kangasnaamio
  • Kaikille ihotyypeille
  • Kolmivaikutteinen: kuorii, puhdistaa ja ravitsee

Koko: 23 ml

 

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetulle kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa 10 minuuttia. Naamion sisältämä seerumi vaahtoaa iholla. Poista kasvonaamio vaikutusajan jälkeen ja huuhtele iho puhtaaksi vedellä. Jatka ihonhoitoa tavalliseen tapaan.

 

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

 
 

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.