Starskin

Dreamkiss

Plumping and Hydrating Bio-Cellulose Lip Mask
3,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Niacinamide
Niacinamide
Ikääntyvä
Ikääntyvä

Kuvaus

Tuote: 101857
Bioselluloosaa sisältävä STARSKIN®-huulinaamio paljastaa julkkisten upean ihon salaisuuden - bioselluloosan, seuraavan sukupolven naamioteknologian, jota asiantuntijat pitävät ihonhoidon kultaisena standardina. STARSKIN®-bioselluloosa sisältää luonnollisesti käynyttä kookosmehua, joka tarttuu kasvoihin kuin toinen iho ja antaa iholle nopeasti ja tehokkaasti tärkeitä hoitavia ainesosia.
Erityisesti herkälle iholle ja huulten ympärille suunniteltu DREAMKISS™-huulinaamio upotetaan viiteen millilitraan erittäin ravitsevaa seerumia tehokkaan huulihoidon antamiseksi vain 15 minuutissa. Käytä pohjustusvoiteena ennen huulipunan tai -kiillon levitystä, niin saat huulistasi täydelliset vaikka valkokankaalla esiteltäviksi. 1: Puhdista huulten alue ja taputtele kuivaksi. Huulinaamio on levitettävä puhtaalle, kuivalle iholle.
Ennen kuin avaat pussin, levitä seerumi tasaisesti sormenpäillä. Ota huulinaamio varovasti ulos pussista.
2: Huulinaamiossa on kolme kerrosta. Irrota naamion molemmilta puolilta suojaavat kerrokset A ja C, ja hävitä ne. Levitä naamiokerros B huulille tasoittaen mahdolliset rypyt ja ilmataskut.
3: Jätä iholle 15 minuutiksi. Poista naamio ja hävitä se.
Taputtele jäljelle jäänyt seerumi hellävaraisesti iholle, kunnes se on täysin imeytynyt. Huuhtelua ei tarvita.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.