Starskin

Red Carpet Ready 3+1 Pack

Giftset

Koko

29,95 €
Loppuunmyyty
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Juonteita
Juonteita

Kuvaus

Tuote: 101880
Red Carpet Ready™ Value Set on 3+1 naamiopakkaus STARSKIN®:n myydyimmästä Bio-Cellulose-lakanaamiosta: Red Carpet Ready™ Hydrating Face Mask. Ensiluokkainen kasvonaamio, joka on valmistettu luonnollisesti fermentoidusta, vitamiinirikkaasta kookosmehusta, jota kutsutaan Bio-Celluloosaksi. Vertaansa vailla oleva, erittäin viilentävä geelimäinen rakenne kiinnittyy kasvoille kuin toinen iho, mikä takaa tiivistetylle seerumille maksimaalisen imeytymisen. Runsaasti luonnollisia ainesosia sisältävässä, vesipohjaisessa seerumissa yhdistyvät ruskealevä ja hehkua lisäävä Meteobrite™-kompleksimme, jotka tuottavat sileän ja intensiivisesti kosteutetun ihon vain 20 minuutissa. 1. Puhdista kasvot ja taputtele kuivaksi.
2. Ennen annospussin avaamista levitä seerumi varovasti ja tasaisesti sormenpäillä. Ota naamio varovasti ulos ja taita se auki.
3. Poista naamiosta ulommat, suojaavat kerrokset ja hävitä.
4. Levitä naamio ja silitä se koko kasvoille niin, että siinä on vain vähän ryppyjä tai ilmataskuja. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia.
5. Poista naamio ja hävitä se. Taputtele varovasti jäljellä oleva seerumi. Älä huuhtele.
VINKKI: Jäähdytä avaamatonta annospussia 1 minuutin ajan ennen käyttöä tehostamaan energisoivaa ja viilentävää vaikutusta.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.