0 Ostoskori

Tonymoly Egg Pore Tightening Cooling Pack 30 g

15,50 €
Osta
Löytyy varastosta Valmis lähetettäväksi tänään
Ilmaiset toimituskulut yli 49 €:n tilauksiin Nopea toimitus Laaja valikoima
Katso myös
15,50 €
15,50 €

TUOTEKUVAUS Egg Pore Tightening Cooling Pack 30 g Tonymoly Kasvonaamio

Volume 30 g

TonyMoly Egg Pore Tightening Cooling Pack

TonyMoly Egg Pore Tightening Cooling Pack -savinaamio auttaa tekemään ihosta kirkkaamman, puhtaamman ja tasaisemman. Syväpuhdistava ja ihohuokosia supistava kasvonaamio auttaa hillitsemään ihon liiallista rasvoittumista ja saa ihon näyttämään sileämmältä.

Iholla viileältä tuntuva kasvonaamio sisältää mm. munankuorijauhetta, joka auttaa häivyttämään laajentuneita ihohuokosia sekä kirkastamaan ja rauhoittamaan ihoa. Bentoniittisavi ja kaoliinisavi rauhoittavat ihoa, poistavat sen pinnalta kuollutta ihosolukkoa ja auttavat hillitsemään liiallista talin tuotantoa. Samalla kameliaöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa.

  • Ihohuokosia puhdistava savinaamio
  • Poistaa iholta öljyisyyttä
  • Supistaa ihohuokosia

Koko: 30 g

Käyttö

Levitä puhdistavaa savinaamiota puhdistetulle, kuivalle iholle ja anna sen vaikuttaa 10-15 minuuttia. Huuhtele kasvonaamio iholta lämpimällä vedellä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Egg Pore Tightening Cooling Pack

Suosittelu

Tuote on siirretty ostoskärryyn.