Whamisa Skincare

Whamisa Organic Flowers & Aloe Vera Hydrogel Mask

Koko

9,90 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Luomu
Luomu
Vegaaninen
Vegaaninen
Rauhoittava
Rauhoittava
Kosteuttava
Kosteuttava
Hehku
Hehku

Kuvaus

Tuote: 70729

Whamisa Organic Flowers Hydrogel Mask

Ihoa välittömästi kirkastava Whamisa Organic Flowers Hydrogel Mask -hydrogeelinaamio sisältää mm. vihreän teen, voikukan juuren, krysanteemin ja lootuksen uutteita, jotka auttavat ylläpitämään ihon hyvinvointia. Ainesosien vaikutusta tehostavaa fermentointimenetelmää hyödyntäen valmistetut antioksidanttipitoisetuutteet auttavat suojaamaan ihoa ja ehkäisemään sen ennenaikaista ikääntymistä. Ihosta tulee kosteutettu, heleä, pehmeä ja kimmoisa.

  • Kaikille ihotyypeille
  • Ravitsee, kosteuttaa ja kirkastaa
  • Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (BDIH)
  • 95.00 % luomuviljeltyjä ainesosia

Koko: 33 g (1 kpl)

Käyttö

Aseta kaksiosainen hydrogeelinaamio puhdistetulle kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa 20 minuuttia. Painele loput seerumista hellästi kasvoille ja levitä iholle kosteusvoide.

Lue lisää eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.