Avant Skincare

Proactive Mandelic Acid Restoring & Anti-Pollution Toner

Koko

81,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Kuiva iho
Kuiva iho

Kuvaus

Tuote: 103892
Avant Proactive Mandelic Acid Restoring & Anti-Pollution Toner kuorii hellästi, virkistää ja stimuloi kuivaa ja tukkoista ihoa. Tämän väriaineen tarkoituksena on poistaa viimeiset meikin ja puhdistusaineen jäänteet. Se auttaa poistamaan kaikki epäpuhtaudet iholta ja samalla parantaa sen sävyä, kiristää huokosia ja palauttaa ihon välittömästi puhdistuksen jälkeen.

Tiede

Proaktiivinen mantelihappoa palauttava ja saastumista ehkäisevä väriaine on vahvistettu tehokkailla ainesosilla, kuten mantelihapolla, vehnäproteiinilla ja kuparilla.

Mandelic Acid pyrkii torjumaan hyperpigmentaatiota, mukaan lukien ikäpisteet, epäpuhtaudet, täplät ja epätasaiset ihonsävyt.
Yhtenä tehokkaimmista ihohuokosten pienentäjistä tunnetun Wheat Proteinin tavoitteena on tasapainottaa kosteutta ja ravita hellävaraisesti, parantaa ihon elinvoimaa ja jättää kasteisen ihon.
Kupari auttaa stimuloimaan kollageenin ja elastiinin synteesiä, samalla kun se pyrkii säilyttämään ihon vahvuuden, säätelemään kiiltoa ja minimoimaan ihottumia.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.