Benton

Aloe BHA Skin Toner

Koko

21,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Alkoholiton
Alkoholiton
Akne
Akne
BHA-syra
BHA-syra
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Salicylsyra
Salicylsyra
Akne
Akne
Pigmenttimuutoksia
Pigmenttimuutoksia
Punoitus
Punoitus

Kuvaus

Tuote: 69405

Aloe BHA Skin Toner on yksi Bentonsin parhaiten myyvistä tuotteista, koska se ehkäisee ja lievittää tehokkaasti erilaisia ihon tiloja, kuten aknea, punoitusta, pinnallista kuivuutta, epätasapainoista ihoa ja tukkeutuneita huokosia, jne. Sen sijaan, että sisältäisi vettä, tämä kasvovesi koostuu 80% aloe vera -mehusta, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Se sisältää matalan 0,5% BHA-happoprosentin, joka tarjoaa hellävaraista kuorintaa, liuottaa talia huokosissa ja toimii tulehdusta lievittävästi. Sopii kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkkä iho. Tärkeimmät ainesosat ovat:
Aloe vera -mehu - pehmentää, kosteuttaa ja lievittää punoitusta ja ärsytystä.
BHA-happo - 0,5% salisyylihappoa (BHA) toimii hellävaraisena kuorintana, edistää solujen uusiutumista ja on tulehdusta lievittävää. Se vähentää talineritystä sekaiholla ja rasvaisella iholla ja on täydellinen aknen ja tukkeutuneiden huokosten hoitoon.
Hyaluronihappo - sitoo kosteutta ja auttaa haavan paranemisessa sekä ylläpitää hyvää ihon suojakerrosta.
Tämä kasvovesi auttaa palauttamaan ihon pH-arvon välittömästi puhdistuksen jälkeen ja tarjoaa nopeasti kosteutta ja ravintoa, jotta se voi tehokkaammin imeä seuraavat ihonhoitotuotteet. Jos iho on kuiva ja kiristävä, se ei yhtä helposti ota muita tuotteita vastaan, vaan ne jäävät pinnalle, kun taas hyvin kosteutettu iho lisää imeytymiskykyään ja seuraavat tuotteet voivat vaikuttaa syvemmällä. Bentonsin kasvovedet ovat täysin alkoholittomia.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.