Linda Johansen Skincare

Green Tea Facial Mist

Koko

36,95 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Rauhoittava
Rauhoittava
Kosteuttava
Kosteuttava

Kuvaus

Tuote: 96617

"Tämä kasvosuihke kosteuttaa heti ja sopii täydellisesti ihon virkistämiseen ja kosteuttamiseen päivän aikana aina iltaan saakka. Käytän omaani käsivarsilleni ja pohkeisiini, varsinkin kesällä, kun ihoni tuntuu hiukan kuivalta." Linda x
KOOSTUMUS
Antioksidanttinen vihreäteevesi ja spirulina muodostavat vapailta radikaaleilta suojaavan kerroksen, aloe vera rauhoittaa ja kurkun tunnistettava tuoksu virkistää. Olemme lisänneet mukaan glyseriiniä antamaan lisäkosteutusta ja tasapainottavaa nerolivettä ravitsemaan kevyesti kaikkia ihotyyppejä.
KÄYTTÖTAPA
Suihkuta kasvoillesi, kaulallesi, dekolteellesi ja halutessasi muualle suojataksesi, kosteuttaaksesi ja rauhoittaaksesi ihoa aamulla, päivällä ja illalla.
ÄLÄ TINGI TÄSTÄ
Kasvosuihke on yksi monipuolisimmista tuotteista. Se sopii erinomaisesti käytettäväksi ennen seerumia, meikin alle tai päälle kosteuttamaan ja virkistämään, viilentäväksi suihkeeksi kesäpäiviin ja naamioiden alle ravitsevaksi lisäkerrokseksi. Antioksidantit ja kosteuttavat ainesosat suojaavat ja kosteuttavat ihoa koko päivän ajan.
AVAINETUJA
• Kosteuttaa ja rauhoittaa
• Antioksidantit suojaavat ihoa
• Rikastettu aloe veralla ja vihreällä teellä
• Sopii kaikille ihotyypeille

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.