Linda Johansen Skincare

Salicylic Tonic

Koko

17,50 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Syväpuhdistava
Syväpuhdistava
Ihohuokosia supistava
Ihohuokosia supistava
Rasvoittuva iho
Rasvoittuva iho
Sekaiho
Sekaiho
Eloton
Eloton

Kuvaus

Tuote: 96628

"Kun haluan tasaisen pinnan, jolle voin lisätä meikkiä tai vain rauhoittaa ihoa ja antaa sille raikkaan ja puhtaan tunteen, käytän aina tätä kasvovettä, joka vähentää epäpuhtauksia ja todella lisää ihon hehkua." Linda x
KOOSTUMUS
Koostumus puhdistaa, kuorii ja heleyttää hyvin ärtynyttäkin ihoa. Salisyylihappo tasapainottaa talin tuotantoa, poistaa kuolleet ihosolut estäen näin näppylät, poistaa kiiltoa ja pienentää suuria ihohuokosia. Koostumus on antibakteerinen, syväpuhdistava ja sitä voidaan käyttää ylimääräisen kiillon rauhoittamisesta aina itsepintaisen aknen helpottamiseen. Voit käyttää sitä myös viikoittain normaalin ihon ihohuokosten syväpuhdistukseen.
KÄYTTÖTAPA
Kostuta vanulappu ja pyyhi sitten kevyin, ylöspäin suuntautuvin liikkein dekolteen, kaulan ja kasvojen iho välttäen silmien aluetta ja keskittyen erityisesti ihon epäpuhtauksiin. Käytä aamuin illoin puhdistamisen jälkeen ja jatka hoitoa seerumilla ja kosteusvoiteella.
ÄLÄ TINGI TÄSTÄ
Voit käyttää tätä kasvovettä myös kehon aknen hoitamiseen – menettelet vain samoin kuin kasvoille levitettäessä. Ethän huuhtele kasvovettä pois – anna sen vain kuivahtaa hetken ajan ja jatka hoitoa sitten seerumilla. Vältä levittämästä silmien alueelle. Sopii hyvin normaalista rasvaiselle iholle.
AVAINETUJA
• Antibakteerinen syväpuhdistava koostumus
• Pienentää suurentuneita ihohuokosia ja vähentää kiiltoa
• Auttaa ehkäisemään aknea ja ihon epäpuhtauksia
• Normaalille/seka-/rasvaiselle/akneen taipuvaiselle iholle

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.