Mizon

AHA & BHA Daily Clean Toner

Koko

23,00 €
Odotuslistalle
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Kuoriva
Kuoriva
Hehku
Hehku
Akne
Akne
AHA-syra
AHA-syra
BHA-syra
BHA-syra
Glykolsyra
Glykolsyra
Salicylsyra
Salicylsyra
Akne
Akne

Kuvaus

Tuote: 69440

Mizon AHA & BHA Daily Clean Toner

Päivittäiseen käyttöön sopiva Mizon AHA & BHA Daily Clean Toner -kasvovesi auttaa viimeistelemään ihonpuhdistuksen tasapainottamalla ihon pH-arvon. Kulttimaineeseen noussut kasvovesi sisältää ihoa hellästi kuorivia AHA- ja BHA-happoja ja ihoa puhdistavia kasviuutteita, jotka auttavat pitämään ihon puhtaana ja kirkkaana.

Kasvoveden sisältämät AHA-hapot irrottavat ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa auttaen vähentämään ihon karheutta samalla kun BHA-hapot syväpuhdistavat ihohuokosia ja ehkäisevät epäpuhtauksien muodostumista. Kasvovesi auttaa tukemaan ihon uudistumista ja pitämään ihon pinnan pehmeänä ja kirkkaana.

  • Sopii erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle

  • Sisältää AHA- ja BHA-happoja

Koko: 150 ml

Käyttö

Viimeistele ihonpuhdistus pyyhkimällä kasvojen iho kasvovedellä kostutetulla vanulapulla. Vältä silmänympäryksiä ja huulia. Huomioithan, että kasvovesi saattaa sisältämiensä AHA- ja BHA-happojen vuoksi lisätä ihon herkkyyttä auringolle, minkä vuoksi ihon suojaaminen UV-säteilyltä on tärkeää.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.