Kuorinta

Kuorinnan tavoitteena on poistaa kuolleita ihosoluja, jotta iho pystyy vastaanottamaan hoitavia tuotteita entistä paremmin. Kuorinta on välttämätön kokonaisvaltaiselle ihonhoidolle. Kuorintatuotteita käytetään yleensä yhdestä kahteen kertaa viikossa. Tämän jälkeen suosittelemme kasvonaamiota, jonka voi  valita ihotyypin ja omien tarpeiden mukaan.

136 Tuotteet
(3)
Dermalogica
Daily Microfoliant - Kuorinta
75 g
(2)
Sensai
Silky Purifying
Silk Peeling Powder 40 g
(49)
The Ordinary
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
30 ml
Dermalogica
Daily Microfoliant Refill
74 g
Exuviance
Triple Microdermabrasion Face Polish
75 g
Clinique
Blackhead Solutions
7 Day Deep Pore Cleanse & Scrub 125 ml
Dermalogica
Rapid Reveal Peel
10x3 ml
Biotherm
Homme Facial Scrub
125 ml
(2)
Dermalogica
Daily Superfoliant
57 g
Filorga
Sleep & Peel 4.5
40 ml
(1)
Dermalogica
MultiVitamin Thermafoliant
75 ml
Beauty of Joseon
Apricot Blossom Peeling Gel
100 ml
KORA Organics
Turmeric Brightening & Exfoliating Mask
2-In-1 100 ml
Clinique
Exfoliating Scrub
Gommage Tonique 100 ml
MÁDARA
Scrub Exfoliating Oil-to-Milk Scrub
60 ml
(3)
Dermalogica
Daily Microfoliant - Kuorinta
13 g
Lumene
PUHDAS Deeply Purifying Birch Scrub
Clinique
Skin Supplies for Men
Face Scrub 100 ml
Filorga
Oxygen-Peel
150 ml
(1)
Clinique
Rinse Off
7 Day Scrub Cream 100 ml
(6)
The Ordinary
Lactic Acid 10% + HA 2%
30 ml
Maria Åkerberg
AHA & Jojoba Peeling
100 ml
(1)
Ole Henriksen
Transform
Lemonade Smoothing Scrub 90 ml
Löwengrip
Purify My Skin
Facial Scrub 75 ml
(4)
The Ordinary
Mandelic Acid
30 ml
Dr Brandt
Microdermabrasion Face Exfoliator
60 g
Maria Åkerberg
Papaya Peeling
100 ml
(1)
Elizabeth Arden
Visible Difference
Peel & Reveal Revitalizing Mask 50 ml
Bulldog
Original Face Scrub
Elemis
Papaya Enzyme Peel
Anti-Age, 50 ml
Exuviance
Gentle Daily Exfoliating
60 Pads
(2)
Medik8
Sleep Glycolic
30 ml
(1)
Peter Thomas Roth
Pumpkin Enzyme Mask
150 ml
(1)
MOSSA
Skin Solutions Charcoal Scrub
60 ml
Babor
Gentle Peeling Cream
50 ml
(22)
Holika Holika
Smooth Egg Skin Peeling Gel
140 ml
Clarins
Beauty Flash Peel
50 ml
(1)
Klairs
Gentle Black Sugar Facial Polish
110 ml
Dermalogica
Daily Milkfoliant
13 g
Florence by Mills
Get That Grime Face Scrub
100 ml
Mario Badescu
Botanical Exfoliating Scrub
100 ml
IDUN Minerals
Smoothing Face Scrub
75 ml
Ecooking
Face Scrub
100 ml
Biotherm
Life Plankton Creamy Peel
150 ml
-30%
Linda Johansen Skincare
Magical Peel
30 ml
Lancôme
Rose Sugar Scrub
100 ml
Neutrogena
Blackhead Eliminating
2 % Salicylic Acid Face Scrub 150 ml
(1)
Ole Henriksen
Balance
Pore-Balance Facial Sauna Scrub 89 ml
Näyttää 48 136 Tuotteet
Näytä lisää tuotteita

Kuorinta

Mitä kuorinta tarkoittaa?

Kuorinnan tai kasvojen kuorintavoiteen, joksi sitä joskus kutsutaan, tarkoitus on poistaa kuolleita ihosoluja ja uusia ihoa, jotta se pystyisi paremmin vastaan ottamaan muita ihonhoitotuotteita. Kuorinta on välttämätön kokonaisvaltaiselle ihonhoidolle. Käytä kuorintatuotetta yhdestä kahteen kertaa viikossa, jonka jälkeen käytä kasvonaamiota joka sopii juuri sinun ihotyypillesi tai soveltuu juuri sinun tarpeisiisi. Oletko epävarma ihotyypistäsi? Tee meidän ihoanalyysi! Kuorinta kuorii ihoa, toisin sanoen poistaa kuolleita ihosoluja. Saat puhtaan ja kirkkaan ihon sekä hehkuvan ja tasaisemman ihon. Kuorinnan avulla voit ehkäistä laajentuneita ihohuokosia ja saat apua moniin iho-ongelmiin kuten, aknen, finnien, epätasaisen ihon ja kuivuuden hoitoon. Kuorintavoiteita löytyy erilaisina: raekuorinta, entsyymikuorinta, moni-kuorinta, kuorintalaput sekä happokuorinta. Valitse haluamasi kuorinta tarpeen tai maun mukaan.

 

Mekaaninen kuorinta

Klassikko – mekaaninen kuorinta, kutsutaan myös nimellä raekuorinta, joka koostuu pienistä rakeista, jotka on valmistettu luontaisista ainesosista. Tämä kuorintavoide hierotaan kasvoihin varovaisesti sormenpäillä, jonka jälkeen se huuhdellaan pois vedellä. Tämän tyyppinen kuorinta sopii erityisesti hieman karkeammalle iholle, joka ei ole niin herkkä.

 

Entsyymikuorinta

Vastakohtana raekuorinnalle, entsyymikuorinta, on toisenlainen kuorintatuote, jota et hiero ihoon vaan annat sen vaikuttaa ja jolloin tuote tekee tuloksia itsenäisesti. Entsyymikuorinta sisältää usein hedelmäentsyymejä jotka kuorivat ihoa. Tällaisen kuorinnan suoritat puhtaalle iholle levittämällä tuotetta sormilla. Entsyymikuorinta vaikuttaa syvälle ja toimii kuorivana. Sopii herkälle iholle.

 

Moni-kuorinta

On olemassa myös niin sanottuja moni-kuorintoja jotka yhdistävät raekuorinnan yhdessä entsyymien ja/tai happojen kanssa. Kaksoisteho vaikuttaa niin, että rakeet ikään kuin kiillottavat ihoa, kun taas hapot vaikuttavat syvemmällä ihossa.

 

Kuorintalaput

Joku asia joka on uskomattoman siistiä ja viisasti, ja se on se, että kuorintavoide löytyy nyt kuorintalappujen muodossa. Täydellinen sinulle, joka haluat kuoria ihon siististi ja helposti. Pyyhi kuorintalapuilla kasvot ja tämän jälkeen olet valmis! Täydellisiä matkalle mukaan otettaviksi tai käytettäviksi kun haluat nopean kuorinnan, joka vaatii vähemmän aikaa.

 

Kemiallinen kuorinta/ Happokuorinta

Happokuorinta tai kemiallinen kuorinta käyttävät hellävaraisia happoja. Kaikille löytyy sopiva happo! Ehkä olet kuullut puhuttavan erilaisista hapoista: AHA-happo, BHA-happo ja PHA-happo?

 

AHA-happo

AHA-happo kehittyy sokereista jotka ovat peräisin eri kasveista. Sillä on kuorivia ominaisuuksia jotka kuljettavat kosteutta ihoon. Tämä on ehkä yksi tavallisimmista hapoista päivittäisessä ihonhoidossa. Toisin kuin BHA-hapot, AHA-hapot ovat vesiliukoisia. Antaa hellävaraisen, mutta tehokkaan kuorinnan. AHA-hapot uudistavat ihoa ja tekevät siitä helposti käsiteltävän ja valmiin muille ihonhoitotuotteille. Ihosta tulee sileämpi ja samaan aikaan ihon ikääntyminen katoaa. Luo lisää tavallisimmista AHA-hapoista alta.

 

Sitruunahappo / Citric acid

Sitruunahappo on peräisin sitrushedelmistä, ja niitä käytetään ensisijaisesti pieninä määrinä tasapainottamaan ihon pH-tasapainoa, jotta tuotteesta ei tule liian emäksinen.

 

Glykolihappo / Glycolic Acid

Glykolihappo, pienin kaikista näistä hapoista mutta ehkä myös paras. Glykolihapossa on pieniä molekyylejä jotka nopeasti ja tehokkaasti läpäisevät ihon. Poistaa tehokkaasti kuolleita ihosoluja, samaan aikaan kun kuivat ihon osat vähenevät ja ihon kuivuudesta johtuvat uurteet pienenevät. Sopii parhaiten sinulle, jolla on akne, pigmenttiläiskiä, ryppyjä tai iho on hyvin kuiva.

 

Mantelihappo / Mandelic Acid

Mantelihappo on tehokas AHA-happo, jossa on suurempia molekyylejä kuin glykolihapossa, ja siksi se ei ole aivan yhtä tehokas. Mantelihappo ei tunkeudu ihoon yhtä tehokkaasti kuin glykolihappo, ja on siksi sopiva myös herkälle iholle. Muista, että mantelihappo on valolle hyvin herkkää, joten sitä ei saa pitää suorassa kontaktissa auringon kanssa. Käytä usein käsitelläksesi kuivaa ihoa tai ihoa joka on vaurioitunut UV-säteiden takia.

 

Maitohappo / Lactid Acid

Aivan kuten Glykolihappo, maitohappo kuuluu AHA-happojen ryhmään. Maitohappo on yksi ihonhoitotuotteiden suosituimmista AHA-hapoista. Tehokas ainesosa joka ehkäisee aknea, finnejä, uurteita sekä ihon ikääntymistä. Kuorii ihoa ja samaan aikaan kosteuttaa sitä. Maitohappo on hellävaraisempi ja kosteuttaa ihoa enemmän kuin glykolihappo. Maitohappo on peräisin madosta, hedelmistä, vihanneksista ja muista kasveista. Sopii hellävaraiselle iholle. Antaa puhtaan, kirkkaan ja hehkuvan ihon.

 

Viinihappo / Tartaric Acid

Viinihappo on AHA-happo, jossa on antioksidanttisia toimintoja. Viinihappoa löytyy monista kasveista, hedelmistä ja marjoista kuten viinirypäleistä ja tamarineista jotka ovat viinin tunnetuimmat hapot.

 

Omenahappo/ Malid Acid

Omenahappo on AHA-happo, joka on peräisin kehittymättömistä hedelmistä, tätä happoa on myös luonnollisesti meidän vartalossa. Omenahappo koostuu suuremmista molekyyleistä kuin esimerkiksi glykolihappo, ja sopii siksi herkemmälle iholle sen pitkäaikaisen ja hellävaraisen kuorinnan ansiosta.

 

BHA – happo/ Beta Hydroxy Acid

BHA-hapot vapauttavat rasvoja ihossa ja avaavat ihohuokosia. Toisin kuin AHA-hapot, BHA-hapot ovat rasvaliukoisia ja ne avaavat ihohuokosia helpommin. Tämä happo on hyvä sinulle, joka kärsit aknesta, mustapäistä ja laajentuneista ihohuokosista. Hapot ovat rauhoittavia ja tulehduksia lievittäviä. Sopii herkälle iholle tai iholle, jossa on pigmenttiläiskiä ja epätasaisuuksia.

 

Salisylihappo / Salicylic Acid

Salisylihappo on monitehoinen BHA-happo, joka ehkäisee monia akneen-liittyviä oireita. Sen tunnetuin teho on kuoria ja uusia ihoa. Salisylihappo pienentää laajentuneita ihohuokosia ja jopa kuorii ihohuokosia sisältä. Tämän takia happo on hyvin tehokas ehkäisemään aknea sekä mustapäitä. Salisylihappo myös ehkäisee tulehduksia ja rauhoittaa ihoa. Sopii iholle, joka kärsii aknesta, finneistä ja tukkiutuneista ihohuokosista.

 

PHA-happo

PHA-happoja voidaan verrata AHA-happoihin, mutta niillä on myös muita ominaisuuksia ja ne eivät ole yhtä ihoa ärsyynnyttäviä. PHA-happo on hellävaraisempi ja ei mene niin syvälle ihoon, ja sopii siksi herkemmälle iholle ja iholle, joka kärsii ruusuaknesta. Tämä happo antaa enemmän kosteutta kuin muut hapot.

 

Meidän valikoimastamme, NordicFeel:illä löydät kuorintatuotteet ja kasvojenkuorintavoiteet, jotka edustavat markkinoiden tunnetuimpia merkkejä. Voit ostaa tuotteita jotka kuuluvat johonkin sarjaan ja täten ovat yhteydessä muihinkin ihonhoitotuotteisiin tai voit löytää itsellesi kuorintavoiteen, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Aivan kuten muut tuotteet, voit ostaa kuorintavoiteen, joka on tarkoitettu käsittelemään tiettyä ongelmaa kuten mustapäitä, aknea, ryppyjä tai uurteita sekä pigmenttiläiskiä. Vaikkakin, myös sinä, jolla ei ole erityisiä iho-ongelmia, voit suojata ihoa ja ehkäistä ongelmia tulevaisuudessa.