Luokat
Suodatin

Kuorinta

77 tuotteet kategoriassa Kuorinta

Kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja ja kerrostumia, sekä saa ihon vastaanottamaan paremmin muita kasvojen tuotteita. Ero ”peelingin” ja ”scrubbin” välillä on se, että scrubbin koostumus on rakeisempi. Käytä peelingiä mieluusti kerran viikossa ja viimeistele hoitavalla kasvonaamiolla.  Tutustu myös upeisiin vartalonkuorintatuotteisiimme!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Pehmeä ja kaunis iho kuorinnalla

Iho tarvitsee hoitoa säilyttääkseen kauneutensa ja loisteensa. Siksi kuoriminen on tärkeä osa pitää mukana ihonhoitorutiinissasi. Sen jälkeen muut tuotteet, kuten seerumit tai päivä- ja yövoiteet, imeytyvät paremmin iholle. Voit valita monenlaisista eri vaihtoehdoista. Oikeanlaisen kuorintatuotteen hankinta riippuu ihotyypistäsi ja tarpeistasi.

Peeling och ansiktsskrubb bör användas ungefär en gång i veckan och är en viktig del i skötseln av ansiktets hud. Behandlingen kan med fördel följas upp med en ansiktsmask, som efter skrubbens arbete med att avlägsna orenheter kommer bättre åt huden. Att inte använda peeling och ansiktsskrubb för ofta är viktigt, då du bara vill avlägsna döda hudceller och avlagringar och inte skada den friska huden. 

Iho kannattaa kuoria noin kerran viikossa ja se on tärkeä osa kasvojen hoitoa. Sen jälkeen kannattaa käyttää kasvonaamiota, joka kuorinnan jälkeen auttaa poistamaan epäpuhtauksia. On myös tärkeää että et kuori ihoasi liian usein, sillä se saattaa vahingoittaa tervettä ihoa.

Ero peeling-tuotteen ja scrubb-tuotteen välillä on yleisesti ottaen rakeiden koko ja tyyppi. Scrubb sisältää usein karkeampia rakeita ja peeling sisältää pienempiä. Ne luovat erilaista vaikutusta ja sopivat eri ihotyypeille. Peelingin rakeet ovat hienojakoisempia ja siksi hellävaraisempia, joten ne sopivat paremmin herkälle iholle. Rakeiden koon erojen lisäksi, kuorintatuotteet sisältävät ainesosia, jotka sopivat erilaisille ihotyypeille. Ennen kuin ostat scrubb-tuotteen, on hyvä ottaa selvää ihotyyppisi, jotta tuotteesi sopivat tarpeisiisi. Jos iho on kuiva kasvojen vedellä pesemisen jälkeen, ihosi on yleensä kuiva, kun taas rasvaiselle iholle palautuu sen tyypillinen kiille vesipesun jälkeen. Ihotyyppi voi toki muuttua iän ja vuodenaikojen mukaan. Tällöin iho saattaa tarvita eri tuotteita kesällä ja talvella, kun ilmasto vaikuttaa iholla eri tavoin. 

Valikoimastamme NordicFeelillä löydät peeling- ja scrubb-tuotteita markkinoiden tunnetuimmilta merkeiltä. Voit ostaa tuotteita, jotka ovat samaa sarjaa muiden kasvojen hoitoon käyttämiesi tuotteiden kanssa, tai ostaa erikseen tarpeisiisi sopivan. Jos panostat luonnollisiin tuotteisiin, tarjoamme kuorintatuotteita merkeiltä, kuten Biotherm ja Decléor. Voit ostaa kuorintatuotteita, jotka on kehitetty erityisesti tiettyjen ongelmien hoitoon, aivan kuten muidenkin kasvojenhoitotuotteiden kohdalla. Voit valita tuotteen esimerkiksi finneistä, aknesta, rypyistä ja uurteista, sekä pigmenttimuutoksista kärsivälle iholle. Toki voit hoitaa ihoasi tällaisilla tuotteilla, vaikka sinulle ei olisikaan edellä mainittuja ongelmia, ja ehkäistä tällä tavoin myös ongelmien syntymistä tulevaisuudessa. Kasvojenkuorintatuotteiden lisäksi voit ostaa meiltä myös vartalolle tarkoitettuja kuorintatuotteita, jolloin ihosi voi kauttaaltaan hyvin, kun muistat sopivin väliajoin puhdistaa sen oikeaoppisesti ja poistaa kuolleet ihosolut pois tieltä.