Bulldog

Original Face Scrub

Koko

7,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Syväpuhdistava
Syväpuhdistava

Kuvaus

Tuote: 70611

99-prosenttisesti luonnollisia ainesosia sisältävä miesten kasvokuorinta on kehitetty syväpuhdistamaan ja kuorimaan ihoa. Tuote sisältää mantelinkuorta, joka on luonnosta peräisin oleva kuorinta-aine syväpuhdistukseen ja kuorintaan. Tuote sisältää myös aloe veraa, joka tunnetaan rauhoittavista ja kosteuttavista ominaisuuksistaan. 

Me Bulldogilla uskomme laadukkaiden tuotteiden tuottamiseen, joissa luonnosta peräisin olevien ainesosien todellinen potentiaali avautuu.
•Aloe vera on peräisin guatemalalaisesta kauppahankkeesta, jossa työntekijöille maksetaan keskimääräistä korkeampaa palkkaa.
•Alkuperäinen tuoksumme on sekoitus 100 % luonnollisista eteerisistä öljyistä. 
•Vegaaninen.
•Tuotteen pakkaus sisältää vähintään 62 % kierrätettyä kuluttajamuovia (PCR) ja vähintään 27 % kasvipohjaista biomuovia uusiutuvasta sokeriruokoraaka-aineesta. 

Käytä puhdistuksen jälkeen ylläpitämään ihon rakennetta ja valmistelemaan ihoa kosteutusta ja hoitoa varten. Suosittelemme Face Scrub -kuorintaa 2–3 kertaa viikossa.

Kastele kasvot lämpimällä vedellä.
Purista pieni määrä kasvojen kuorinta-ainetta puhtaisiin sormenpäihin ja hiero se varovasti ihoon välttäen silmien ympärysaluetta.
Huuhtele hyvin lämpimällä vedellä.
Ihosi on nyt kuorittu ja valmis hyvään ja tarkkaan parranajoon tai kosteuttavien tuotteiden, kuten Original Moisturiser -tuotteen, levittämiseen.

Käytä Bulldogin kasvokuorintaa normaalille ja kuivalle iholle enintään 3 kertaa viikossa puhdistaaksesi ja poistaaksesi kuollutta ja kuivaa ihoa.

Bulldog suosittelee ihonhoitorutiinia, joka koostuu kasvojen pesusta, kasvojen kuorinnasta ja kosteusvoiteesta.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.