Elemis

Dynamic Resurfacing Pads

Koko

70,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
Ikääntyvä iho
Ikääntyvä iho

Kuvaus

Tuote: 70919

Elemis Dynamic Resurfacing Pads

Elemis Dynamic Resurfacing Pads -kuorintalaput sisältävät Elemiksen kehittämää, patentoitua Tri-Enzyme-teknologiaa. Kuorintalaput silottavat ihoa tehokkaasti, mutta ovat samalla hellävaraisia. Kuorintalappujen ainesosat auttavat ihoa uudistumaan, pehmittävät ihoa ja valmistavat ihon hoitotuotteille. Kuorintalaput saavat tehonsa kolmesta erilaisesta entsyymistä, jotka syväkuorivat ihohuokosia. Maitohappo parantaa ihon tekstuuria ja fermentoitu, probioottinen yhdiste tukee ihon omaa mikrobitasapainoa.

  • Tehokkaat kuorintalaput
  • Ihoa pehmittävä ja kirkastava vaikutus

Koko: 60 kpl

Käyttö

Pyörittele vanulappua puhtailla, kuivilla kasvoilla aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Mikäli sinulla on herkkä iho, käytä lappuja aluksi joka toinen päivä tai harvemmin, kunnes iho tottuu kuorivaan vaikutukseen. Käytä aurinkosuojaa päiväsaikaan.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.