The Ordinary

Glycolic Acid 7% Toning Solution

Koko

15,95 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Kuoriva
Kuoriva
Hehku
Hehku
Rauhoittava
Rauhoittava
Salicylsyra
Salicylsyra
AHA-syra
AHA-syra
Glykolsyra
Glykolsyra
Epätasainen ihon rakenne
Epätasainen ihon rakenne

Kuvaus

Tuote: 54864

Sisältää 7% glykolihappoa, aminohappoa, Aloe Veraa, Ginseng-juurta ja tasmanialaista pippuria.

 

Glykolihappo tunnetaan sen ihoa kuorivasta vaikutuksesta. Tämä 7% koostumus on ihoa hellästi kuoriva kasvovesi, joka auttaa tekemään ihosta heleämmän ja kirkkaamman näköisen samalla kun sen jatkuva käyttö auttaa silottamaan ihon pintatekstuuria pitkällä aikavälillä.

 

Kasvoveden sisältämä tasmanialaisen pippurin johdannainen auttaa vähentämään happojen usein aikaansaamaa ihoärsytystä. Koska kasvin väri vaihtelee satokausien mukaan, voi se myös vaikuttaa tuote-erien sävyyn. Kasvovesi sisältää lisäksi ginseng-juurta ja aloe veraa, jotka molemmat auttavat heleyttämään ja rauhoittamaan ihoa.

 

Kasvoveden pH-arvo on 3,6. Glykolihappo pKa-arvo on 3,6 ja se on tärkein asia mikä tulee ottaa huomioon kun suunnitellaan happoa sisältäviä tuotteita. pKa vaikuttaa hapon saatavuuteen ja kun pKa on lähellä pH:ta, syntyy ihanteellinen tasapaino jolloin suola ja happamuus antavat maksimaalisen vaikutuksen hapolle. Se on optimoitu niin, että tuote voi vaikuttaa iholla mahdollisimman tehokkaasti mahdollisimman vähäisellä ihoärsytyksellä.

 

Tätä tuotetta ei suositella käytettäväksi herkille, kuoritulle tai rikkinäiselle iholle. Varoitus: AHA-hapot saattavat tehdä ihosta herkän auringolle. Käytä aina aurinkosuojaa altistuessasi auringolle. Seuraa ohjeita tarkasti tuotetta käyttäessäsi. Älä ylitä suositeltua käyttömäärää.

 

Käyttö:

Käytä kasvovettä korkeintaan kerran päivässä, mielellään iltaisin. Pyyhi puhdistetut kasvot ja kaula kasvovedellä kostutetulla vanulapulla. Vältä silmänympärysaluetta. Älä huuhtele tuotetta kasvoilta. Tämän jälkeen jatka tarvittaessa muilla ihonhoitotuotteilla. Jos huomaat ihon ärtyvän, lopeta käyttö ja ota yhteys lääkäriin. (Varoitus: Kasvoveden sisältämät AHA-hapot saattavat tehdä ihosta herkän auringolle. Tämän vuoksi iho on hyvä suojata auringolta tuotetta käytettäessä ja vielä viikon ajan tuotteen käytön lopettamisesta. Seuraa ohjeita tarkasti tuotetta käyttäessäsi. Älä ylitä suositeltua käyttömäärää.)

 

Ingredients:
Aqua (Water), Glycolic Acid, Rosa damascena flower water, Centaurea cyanus flower water, Aloe Barbadensis Leaf Water, Propanediol, Glycerin, Triethanolamine, Aminomethyl Propanol, Panax Ginseng Root Extract, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Aspartic Acid, Alanine, Glycine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Glutamic Acid, Arginine, PCA, Sodium PCA, Sodium Lactate, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Hexyl Nicotinate, Dextrin, Citric Acid, Polysorbate 20, Gellan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Chloride, Hexylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.