Avant Skincare

Ceramides Soothing & Protective Day Cream

SPF 20

Koko

98,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

SPF 15-25
SPF 15-25
Kuiva iho
Kuiva iho
Ikääntyvä iho
Ikääntyvä iho
Glycerin
Glycerin
Peptider
Peptider
Salicylsyra
Salicylsyra

Kuvaus

Tuote: 103868
Tehokas, vapaita radikaaleja vastaan ​​taisteleva sekoitus, jonka tavoitteena on neutraloida jokapäiväisen altistuksen vaikutukset ympäristön tekijöille. Se estää korjaamattomia DNA-vaurioita ja säilyttää ihosi nuorekkaan kukinnan. Tämä rasvaton, SPF 20:n sisältävä päiväkosteusvoide, jonka koostumus on höyhenenpainoinen, ei jätä jälkiä, imeytyy sekunneissa sammuttaen ihon janon ja luo läpäisemättömän verhon, joka sulkee kosteuden ja ravintoaineet sisäänsä ja pyrkii torjumaan epäpuhtauksien ja saasteiden haitallisia vaikutuksia. estää kiinteyden menetyksen.

Ceramide Soothing & Protective Day Cream SPF 20 yhdistää vallankumouksellisia ainesosia, kuten ruusun, keramidin ja lesitiinin.

Tiede

Ruusu poistaa kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet paljastaen pehmeän, raikkaan ja nuorekkaan ihon. Sen valoa heijastavat ominaisuudet auttavat valaisemaan herkkää ihoa, pehmentävät puutteita ja lisäävät hehkua.
Keramidi pyrkii muodostamaan suojaavan kerroksen, joka auttaa täyttämään ihon ja pitämään kosteutta, toimien esteenä bakteereja ja ympäristön epäpuhtauksia vastaan.
Pehmentävien, rauhoittavien ja kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta lesitiini auttaa kosteuttamaan, täydentämään ja korjaamaan ihoa tehden siitä erinomaisen ihonhoitolisäyksen ikääntyvälle, kuivalle ja ylikuormituneelle iholle.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.