Mario Badescu

Vitamin C Cream

Koko

27,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

AHA-syra
AHA-syra
BHA-syra
BHA-syra
C-vitamin
C-vitamin
Glykolsyra
Glykolsyra
Niacinamide
Niacinamide
Retinol
Retinol
Salicylsyra
Salicylsyra
Bakuchiol
Bakuchiol

Kuvaus

Tuote: 112946
Mario Badescu Vitamin C Cream on kevyt päivävoide, joka elvyttää sameaa ihoa auttamalla kirkastamaan ihon sävyä, parantamaan ihon kimmoisuutta ja saamaan aikaan hehkuvan, nuorekkaamman näköisen ihon. Niasiiniamidia ja 10 % C-vitamiinia sisältävä päivävoide tarjoaa monipuolisia hyötyjä kollageenin tuotannon tehostamisesta ihon elvyttämiseen ja sen sävyn ja tekstuurin parantamiseen. Vitamiineilla, ruusunmarjan siemenöljyllä ja bakuchiolilla, joka on hellävaraisempi vaihtoehto retinolille, rikastettu voide auttaa torjumaan ikääntymisen merkkejä, vähentämään hyperpigmentaatiota ja edistämään terveen näköistä ihoa. Erittäin kosteuttava koostumus imeytyy nopeasti ihoon jättämättä tahmeaa tunnetta.
-Kevyt päivävoide, jolla on ikääntymisen merkkejä vähentäviä ja ihoa kirkastavia hyötyjä.
-Tehokas koostumus sisältää 10 % C-vitamiinia, niasiiniamidia ja bakuchiolia.
-Sopii kaikille ihotyypeille, lukuun ottamatta akneen taipuvaista ihoa.
Käyttö: Käytä päivittäin aamulla, vastineena illalla käytetylle C-vitamiiniseerumille. Puhdista kasvot ja käytä kasvovettä sekä valitsemaasi Mario Badescu -seerumia. Levitä Vitamin C Cream iholle. Käytä sen päällä laajakirjoisen UVA/UVB-suojakertoimen sisältävää aurinkosuojatuotetta, sillä C-vitamiinin käyttö voi tehdä ihosta herkemmän auringolle.
Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne huolellisesti vedellä. Vain ulkoiseen käyttöön. Ei saa yhdistää muiden AHA-tuotteiden (glykoli-, maito-, viini-, sitruuna-, omena-, mantelihappo), BHA-tuotteiden (salisyylihappo, bentsoyyliperoksidihappo), retinolien tai retinoidituotteiden kanssa. Yhdistettynä saattaa aiheuttaa ihoärsytystä ja C-vitamiinin epästabilisoitumista.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.