Mizon

Black Snail All In One Cream

Koko

35,50 €
Odotuslistalle
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
Kosteuttava
Kosteuttava
Kuiva iho
Kuiva iho
Rasvoittuva iho
Rasvoittuva iho
Glycerin
Glycerin
Peptider
Peptider
Niacinamide
Niacinamide
Ikääntyvä
Ikääntyvä
Ruusufinni
Ruusufinni

Kuvaus

Tuote: 69433

Ylellinen Mizon Black Snail All In One Cream -kosteusvoide sisältää afrikkalaisista etanoista saatavaa 90% etanaseerumia, joka on tunnettu ihoa uudistavasta vaikutuksestaan. Hoitovoide hyödyntää lisäksi 20 erilaista kasviperäistä uutetta, adenosiinia, peptidejä sekä niasiiniamidia, jotka yhdessä tuovat avun useisiin ihon ongelmiin.

Hoitovoide sopii täydellisesti hoitamaan sekä sameaa ja karheaa että mustapäihin taipuvaista ja epäpuhdasta ihoa. Uudistavasta vaikutuksestaan tunnettu etanaseerumi auttaa ehkäisemään epäpuhtauksien aikaansaamia arpia ja kirkastamaan ihoa häivyttäen siltä pigmenttimuutoksia. Voide sisältää lisäksi iholle täyteläistä kosteutusta tuovaa karitevoita ja ihon kosteustasapainoa ylläpitävää oliiviöljyä. Kaakaopuu ja muut kasviperäiset uutteet rauhoittavat ja suojaavat ärtynyttä ihoa.

  • Sisältää 90% etanaseerumia

  • Kirkastaa ja heleyttää ihoa

  • Ehkäisee epäpuhtauksia ja arpia

  • Sopii myös herkälle iholle

Koko: 75 ml

Käyttö

Levitä voidetta puhdistetulle iholle kasvoveden jälkeen.

Ainesosat

 

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.