REN

Flash Hydro-Boost Instant Plumping Emulsion

Koko

55,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Luomu
Luomu
Pullistava
Pullistava
Salicylsyra
Salicylsyra
Ikääntyvä
Ikääntyvä
Janoinen
Janoinen

Kuvaus

Tuote: 73762

REN Flash Hydro-Boost Instant Plumping Emulsion

REN Flash Hydro-Boost Instant Plumping Emulsion -kosteusemulsion tehokosteuttava koostumus toimii harmoniassa ihon kanssa. Ihon kosteusvarastoja täyttävä emulsio auttaa ehkäisemään kuivuuden aikaansaamia ikääntymisen merkkejä ihon kosteustasapainosta huolehtivien hyaluronihapon ja xylitolin avulla. Niiden ansiosta ihosta tulee heti täyteläisen kosteutettu ja sileämmän näköinen. Kosteusemulsion säännöllinen käyttö auttaa häivyttämään iholta hentoja juonteita ja ehkäisemään ihon kuivumista. Käytä kosteusemulsiota päivittäin kosteusvoiteen alla.

  • Tehokosteuttava kasvovoide
  • Kaikille ihotyypeille
  • Ehkäisee kuivuuden aikaansaamia ikääntymisen merkkejä iholla

Koko: 40 ml

Käyttö

Levitä kosteusvoidetta puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Otan tämän jälkeen sormenpäihin hieman vettä ja hiero niillä ihoa kunnes kosteusemulsio on täysin imeytynyt. Käytä kosteusemulsiota osana päivittäistä ihonhoitorutiinia ennen kosteusvoidetta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.