The Skin House

Wrinkle Away Fermented Emulsion

Koko

24,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
Hehku
Hehku
Niacinamide
Niacinamide

Kuvaus

Tuote: 71698
The Skin House Wrinkle Away Fermented Emulsion -kosteusemulsion kevyt koostumus hoitaa ikääntyvää ihoa ja sillä näkyviä ikääntymisen ensimmäisiä merkkeja. Nopeasti imeytyvä kosteusemulsio saa ihon tuntumaan pehmeämmältä ja sileämmältä.

Kosteusemulsion sisältämä koivunmahla auttaa ihoa toipumaan ikääntymisen aiheuttamista vaurioista. Fermentoidut uutteet sisältävät runsaasti ihon hyvinvointia tukevia entsyymejä. Punainen gingseng-juuri energisoi ihoa ja taistelee ihon sameutta vastaan. Kosteusemulsio tuo kasvoille kaivattua kosteutta ja pehmeyttä tukkimatta ihohuokosia.

  • Kevyt kosteusemulsio ikääntyvälle iholle
  • Kirkastava koostumus
  • Anti-age-vaikutus

Koko: 150 ml

Käyttö

Käytä kosteusemulsiota The Skin House Wrinkle Away Fermented Essence -hoitonesteen ja seerumin jälkeen. Levitä kosteusemulsiota kasvojen iholle ja painele tuote hellästi iholle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.