The Skin House

Wrinkle Away Fermented Essence

Koko

26,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuote hinnoitellaan automaattisesti.

Kohokohdat

Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
Ikääntyvä iho
Ikääntyvä iho
Glycerin
Glycerin
Niacinamide
Niacinamide
Ikääntyvä
Ikääntyvä
Juonteita
Juonteita

Kuvaus

Tuote: 71697

The Skin House Wrinkle Away Fermented Essence

Kasvoveden korvaava The Skin House Wrinkle Away Fermented Essence -hoitoneste auttaa hoitamaan ikääntyvää ihoa häivyttäen siltä juonteita ja ryppyjä. Hoitoneste tuo iholle lisää kosteutta samalla kun se auttaa tehostamaan muiden hoitotuotteiden imeytymistä ja pehmentämään ihoa.

Hoitonesteen sisältämä fermentoitu hiivauute (galactomyces fermented extract) on tunnettu ihon hyvinvointia tukevista ja ihoa heleyttävistä vaikutuksistaan. Niasiiniamidi tukee hoitonesteen ihoa kirkastavaa vaikutusta kasviperäisten uutteiden hoitaessa ihoa. Koivumahla ja hyaluronihappo kosteuttavat ihoa.

  • Hoitoneste ikääntyvälle iholle
  • 2-in-1-koostumus: kasvovesi ja hoitoneste
  • Anti-age-vaikutteinen

Koko: 150 ml

Käyttö

Pyyhi kasvot hoitonesteellä kostutetulla vanulapulla ihonpuhdistuksen jälkeen. Levitä hoitonesteen päälle The Skin House Wrinkle Away Fermented Emulsion -kosteusemulsiota ja/tai The Skin House Wrinkle Away Fermented Cream -kosteusvoidetta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.