Babor

Doctor Babor Refine Set

Koko

79,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Rauhoittava
Rauhoittava
Hehku
Hehku
Kuiva iho
Kuiva iho
Niacinamide
Niacinamide
C-vitamin
C-vitamin
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Peptider
Peptider
Eloton
Eloton
Pigmenttimuutoksia
Pigmenttimuutoksia
Punoitus
Punoitus
Juonteita
Juonteita

Kuvaus

Tuote: 97056

Setti, jossa on tasapainottava neste, Detox Lipo Cleanser ja 3 Doctor Babor -ampullia. Arvo: SEK 1218.


Rebalancing Liquid:
Ravitseva ja tasapainottava kasvovesi kaikille ihotyypeille. Sisältää beetaglukaania, joka vahvistaa ihon immuunijärjestelmää ja jolla on erittäin rauhoittava vaikutus ihoa, vähentää punoitusta ja vähentää ihon kiinteytymisen tunnetta. Kasvovesi, joka päättää ja täydentää puhdistusrituaalia. Kosteuttaa ihoa ja korjaa ihoreaktioita, kuten punoitusta ja ärsytystä. Vahvistaa ihoa beetaglukaanilla, suojaa vapailta radikaaleilta glutationilla ja säätelee pH-arvoa aminohapolla kapryloiglysiinillä. Hakea vanulappu puhdistuksen tai kuorinnan jälkeen ja pyyhkäise kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Noudata tavallisia ihonhoitotuotteitasi.
Detox Lipo Cleanser:
Syväpuhdistava balsami, joka suojaa epäpuhtauksia vastaan. Puhdistus LipoTherm-koostumuksella, joka sulaa joutuessaan kosketuksiin ihon kanssa. Voidetta levitettäessä kehittyvä lievästi lämmittävä vaikutus avaa huokoset ja liuottaa syvälle juurtuneita epäpuhtauksia. Kun sitten lisäät vettä, se muuttuu puhdistusmaidoksi. Sisältää detox-kompleksin sitruunan, parsakaalin ja aloe veran bioflavonoideilla, joka suojaa ihoa ympäristön stressiltä ja vapailta radikaaleilta sekä aktivoi ihon omaa detox-entsyymien muodostumista.
Käytä aamuin illoin. Käytä 1-2 pumppua kuivaa ihoa kevyellä hieronnalla kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Kostuta sitten kädet ja hiero ihoa, kunnes tuote muuttuu maitomaiseksi emulsioksi, ja pese sitten pois vedellä.
DOCTOR BABOR 3X AMPULLIT
Hyaluronihappo Power Serum Ampuls Sisältää 8 erilaista hyaluronihappoa ja tripeptidiä, jotka kosteuttavat intensiivisesti kaikkia ihokerroksia. Så Useat erikokoiset hyaluronihapot tarjoavat kaiken kaikkiaan paremman kosteutta sitovan toiminnon ja pidemmän uudelleenkosteuttavan vaikutuksen. kosteutta
- Täytevaikutus
- parantaa ihon kimmoisuutta
Tulos: Kosteutettu, täyteläinen ja raikas iho
Vitamin C Power Serum Ampulss < /i>sisältää 20 % vakaata C-vitamiini sekä 2D-hyaluronihappo ja ihoidenttinen linolihappo, jotka yhdessä tasapainottavat ihon sävyä ja vähentävät pigmenttimuutoksia, stimuloivat kollageenisynteesiä ja antavat iholle hehkua suoralla vaikutuksella.
- Tasoittaa. ihon sävy ja epätasaisuudet ihossa
- Auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä
- Suojaa oksidatiiviselta stressiltä
Tulokset: Tasainen ihon sävy ja enemmän kiiltoa
Peptidivoimaa Seerumiampullit koostuvat kolmen biomimeettisen peptidin, orgaanisen piin ja 2D-hyaluronihapon yhdistelmästä. Ne stimuloivat ihon kasvutekijöitä, EGF:ää ja FGF:ää. Nämä käynnistävät prosesseja, jotka ovat yhteensopivia niiden prosessien kanssa, jotka aktivoituvat, kun iho on vaurioitunut. He lähettävät kaikenå signaaleja, jotka aktivoivat ihon omia korjausmekanismeja ja stimuloivat kollageenin ja elastiinin kertymistä.
- Aktivoi ja nopeuttaa ihon uusiutumisprosessia
- Tehostaa ihon omia uusiutumismekanismeja
- Auttaa ylläpitämään Parantaa ihon joustavuutta.
Tulos: Antaa kiinteämmän, sileämmän ihon ja lisää joustavuutta

 

Sisältö:

    < li>Rebalancing Liquid, 200 ml 
  • Detox Lipo Cleanser, 100 ml 
  • Doctor Babor ampullit, 3x2 ml
  •   p>

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.