bareMinerals

Skinlongevity Long Life Herb Serum

Koko

53,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
Peptider
Peptider
Niacinamide
Niacinamide
Ikääntyvä
Ikääntyvä
Eloton
Eloton
Juonteita
Juonteita

Kuvaus

Tuote: 87501
Puhdas vegaaninen anti-age-seerumi, joka sisältää erittäin mineraalipitoista Long Life Herb -yrttiuutetta. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että seerumi vahvistaa ihoa ja pitää sen nuorekkaana.
Seerumi ehkäisee ja hoitaa ikääntymisen merkkejä tehokkaasti vahvistamalla ihoa. Kliinisissä tutkimuksissa seerumin on osoitettu vahvistavan ihon suojakerrosta jopa 45 %* vain 4 viikossa, jolloin iho kestää paremmin haitallisia ympäristövaikutuksia, vapaita radikaaleja ja stressiä. Tuloksena on vahvempi ja nuorekkaampi iho. Uusi ja entistäkin parempi anti-aging-seerumi vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä, parantaa ihon rakennetta, tasoittaa ihon sävyä ja antaa upeaa hehkua.
Kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille (mukaan lukien ikääntyvälle iholle) sopivan seerumin salaisuutena ovat ainutlaatuinen Long Life Herb (jonka uusi paranneltu koostumus on entistäkin tehokkaampi) ja aktiivisesti vaikuttavat kasviuutteet. Long Life Herb sisältää enemmän vitamiineja ja mineraaleja kuin esimerkiksi lehtikaali ja pinaatti, ja se on jo vuosisatojen ajan ollut tärkeä osa ruokavaliota japanilaisella Okinawan saarella, jonka asukkaat ovat harvinaisen pitkäikäisiä. Long Life Herb on tehokas ja erittäin mineraalipitoinen superfood, jonka viljelyssä ei käytetä maatalouskemikaaleja, torjunta-aineita tai kemiallisia lannoitteita.
*Perustuen 8 viikon kliiniseen tutkimukseen, johon osallistui 29 naista (TEWL mitattu 4 viikon jälkeen).
Levitä puhdistuksen jälkeen 2 painallusta seerumia kasvoille ja kaulalle. Käytä päivittäin aamuin illoin.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.