Bioeffect

EGF Day Serum

Koko

102,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Kosteuttava
Kosteuttava
Siloittava
Siloittava
Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
Peptider
Peptider
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Ikääntyvä
Ikääntyvä
Eloton
Eloton
Juonteita
Juonteita

Kuvaus

Tuote: 80337
Bioeffect EGF Day Serum on ikääntymistä estävä seerumi, joka on erityisesti kehitetty päiväkäyttöön. Seerumi vähentää ryppyjä ja juonteita, parantaa ihon sävyä ja rakennetta samalla kun se kosteuttaa ihoa. Geelimäinen koostumus, joka imeytyy helposti ihoon. Ihanteellinen pohja meikille ja pohjamaaliksi. Sopii kaikille ihotyypeille, optimaalinen sekaiholle/rasvaiselle iholle. Ei sisällä hajusteita, alkoholia ja öljyä.
·Kosteuttaa ihoa
·Vähentää ryppyjä ja juonteita
·Ihanteellinen meikinpohja
Pääainesosa on kasviperäinen EGF (epidermal Growth Factor). EGF on ihossa luonnollisesti esiintyvä proteiini, joka toimii solujen välisen viestinnän kautta. Iän myötä ihon luonnollinen EGF-tuotanto vähenee ja solujen kommunikaatio hidastuu. Bioeffects-tuotteet sisältävät ohran siemenistä tuotettua kasviperäistä EGF:ää, joka käskee ihoa nopeuttamaan uusiutumisprosessiaan ja palauttamaan sen luonnollisen hehkun. Tuloksena on kiinteämpi iho ja lisääntynyt volyymi, hienot juonteet ja rypyt vähenevät samalla kun ihon kosteustaso kasvaa ja hehku on maksimoitu. Sisältää myös hyaluronihappoa ja glyseriiniä, jotka kosteuttavat ja sitovat ihon kosteutta.
Vinkki! Levitä Bioeffect EGF -päiväseerumia aamulla ja Bioeffect EGF -seerumia illalla saadaksesi optimaaliset tulokset
Levitä 1-2 pumppausta puhtaalle ja kuivalle kasvojen ja kaulan iholle joka aamu. Anna seerumin imeytyä ihoon 5 minuuttia ennen kuin lisäät ihonhoitoa tai meikkiä.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.