0 Ostoskori

Biotherm Blue Therapy Red Algae Natural Uplift Cure 15 ml

Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Ilmaiset toimituskulut yli 49 €:n tilauksiin Nopea toimitus Laaja valikoima

TUOTEKUVAUS Blue Therapy Red Algae 15 ml Biotherm Seerumit & öljyt

Ihotyyppi Aikuinen
Ominaisuudet Ikääntymistä vastaan
Tuotetyyppi Kapselit
Volume Natural Uplift Cure 15 ml

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Cure on intensiivisesti ravitseva kasvoseerumi ikääntyvälle iholle. Kasvoseerumi sisältää punaista merilevää, jolla on tunnettu itseään korjaava ja muokkaava vaikutus. Punainen merilevä toimii kasvoseerumissa ihon omaa korjausmekanismia tukevana ainesosana. Ihosta tulee aiempaa kiinteämpi, täyteläisempi ja nuorekkaamman näköinen.

Luonto tarjoaa ihonhoitotuotteisiin monia, tehokkaasti vaikuttavia ainesosia. Punainen merilevä on yksi maailman karuimmissa ympäristöissä kasvavista kasveista. Merilevän elinalueet ovat kivisiä ja säävaihteluiden armoilla. Punaiselle merilevälle on karun ympäristön vuoksi kehittynyt ainutlaatuinen kyky korjata itseään ja mukautua vallitseviin olosuhteisiin. Ihonhoidossa punaista merilevää käytetään sen uudistavien ja ihoa vahvistavien ominaisuuksien ansiosta.

  • Kiinteyttävä kasvoseerumi

  • Erityisesti ikääntyvälle iholle ja ikääntymisen ensimmäisiin merkkeihin

  • Vahvistaa ihoa

  • Heleyttävä vaikutus

Koko: 15 ml

Käyttö

Levitä noin 6 tippaa kasvoseerumia kuivalle, puhtaalle iholle. Levitä kasvoseerumia kasvojen, kaulan ja dekoltéen alueelle. Taputtele seerumi hellästi ihoon. Käytä yhdessä Blue Therapy Red Algae Uplift Cream -kosteusvoiteen kanssa parhaiden tulosten saamiseksi.

Katso lisää vastaavia kuin Blue Therapy Red Algae

Suosittelu

Tuote on siirretty ostoskärryyn.