Clarins

Double Serum Light Texture

Koko

112,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Normaali iho
Normaali iho
Sekaiho
Sekaiho
Rasvoittuva iho
Rasvoittuva iho
Eloton
Eloton

Kuvaus

Tuote: 112398

Clarins Double Serum Light Texture antaa samat todistetut ihon ikääntymistä vastustavat tulokset kuin ikoninen, alkuperäinen Double Serum – ainoa ero on koostumuksessa! Clarins Double Serum Light Texture on lähes huomaamaton iholla, ja ainutlaatuinen kaksifaasinen koostumus tuo yhteen 21 tehokasta kasviuutetta, jotka auttavat tehostamaan ihon viittä tärkeää toimintoa (jotka puolestaan vaikuttavat ikääntymisen merkkeihin): uusiutuminen, ravitsevuus, hapetus, kosteutus ja suojaus. Clarins Double Serum Light Texture sopii erityisesti nuoremmalle ja rasvoittuvammalle ihotyypille, tai jos rakastat Double Serum -seerumia mutta haluat kevyemmän koostumuksen.

• seerumi, joka vastustaa ikääntymisen merkkejä
• kevyt koostumus, joka antaa lähes huomaamattoman lopputuloksen
• sopii normaalille/sekaiholle/rasvoittuvalle iholle

Seerumin kaksi koostumusta, kevyt öljy ja nestemäinen geeli, sekoittuvat ennen levitystä ja antavat iholle lähes huomaamattoman lopputuloksen. Kevyet, hedelmäiset, kukkaiset ja raikkaat nuotit antavat ihanan tuoksun. Ekosuunnitellun pullon materiaaleissa on käytetty ensisijaisesti vastuullisesti tuotettuja materiaaleja jätteen vähentämiseksi.

Vinkki:
Käytä Double Serum Light Texture -seerumia aamuisin saadaksesi kevyen pohjan meikille ja Double Serum -seerumia iltaisin hoitaaksesi ihoa erityisen tehokkaasti ja saadaksesi aamuksi upean hehkuvan ihon.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.