Frank Body

Rewind Retinol Serum

Koko

30,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Ikääntyvä iho
Ikääntyvä iho
Sekaiho
Sekaiho
Normaali iho
Normaali iho
Retinol
Retinol
Ikääntyvä
Ikääntyvä
Juonteita
Juonteita

Kuvaus

Tuote: 99607

Hellävarainen, mutta tehokas retinoliseerumi, joka auttaa häivyttämään juonteita, ryppyjä ja epäpuhtauksia säännöllisellä käytöllä. Sisältää 1 % kapseloitua retinolia, jonka slow release -teknologia vähentää ihoärsytystä ja niasiiniamidi auttaa tasapainottamaan ihoa.

1 % retinoliseos: Retinoli on A-vitamiini, joka auttaa vähentämään juonteita, tasoittamaan ihon pintaa ja häivyttämään maksaläiskiä.

Niasiiniamidi (B3-vitamiini): Tasapainottaa ihoa, estää ihon ennenaikaista vanhenemista ja auttaa pienentämään ihohuokosia ja vähentämään epäpuhtauksia.

Ginseng-uute: Runsaasti antioksidantteja sisältävä juuriuute, joka auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Hyvä myös pehmittämään ja tasoittamaan ihon sävyä.

Hernepeptidi: Aminohappojen lähde, joka voi auttaa nostamaan ihon kosteuspitoisuutta ja vähentämään juonteita.

Vähemmän on ehdottomasti enemmän, mitä tulee retinoliin. Levitä pieni määrä kasvoille iltaisin kasvojen pesun jälkeen. Älä käytä useammin kuin kahdesti viikossa ensimmäisen kuukauden aikana, jonka jälkeen voit käyttää tuotetta kolmesti viikossa ja lopulta joka toinen ilta. Jos sinulla on herkkä iho, muista käyttää kosteusvoidetta ja aurinkosuojaa. Vähennä käyttöä, jos iholla esiintyy ärsytystä.

Testaa herkkyys ennen käyttöä. Jos ärsytystä ilmenee tai tuotetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti ja lopeta käyttö. 

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.