Holika Holika

One Solution Super Energy Ampoule - Anti-Wrinkle

Koko

13,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
Hehku
Hehku
Kosteuttava
Kosteuttava
Glycerin
Glycerin
Peptider
Peptider
Ikääntyvä
Ikääntyvä
Juonteita
Juonteita

Kuvaus

Tuote: 68637

Holika Holika One Solution Super Energy Ampoule - Anti-Wrinkle -ampulli sisältää tehokkaan yhdistelmän juonteita vastaan taistelevia ainesosia, jotka auttavat kosteuttamaan ja kohottamaan ihoa. Seerumin tapaan käytettävä tehotuote tuo raikkaan tunteen samalla kun se auttaa tekemään ihosta kiinteämmän ja nuorekkaamman näköisen. Seerumi hyödyntää sinimailasen, parsakaalin ja kaalinlehtien uutteita, vehnänalkiota ja retiisiä, joilla on kollageenin ja elastiinin tuotantoa tehostavia sekä liftaavia ja juonteita häivyttäviä vaikutuksia.

  • Tehoampulli

  • Ikääntyvälle iholle, myös herkälle iholle

  • Kosteuttaa ja kiinteyttää

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä muutama pisara seerumia puhdistetulle kasvojen iholle ennen muita hoitotuotteita. Seerumia voi myös sekoittaa kosteusvoiteeseen tai meikkivoiteeseen heleyttämään ihoa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.