Huxley

Essence; Grab Water

Koko

34,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuote hinnoitellaan automaattisesti.

Kohokohdat

Kosteuttava
Kosteuttava

Kuvaus

Tuote: 74256

Huxley Secret of Sahara Essence; Grab Water

Huxley Secret of Sahara Essence; Grab Water -kasvoseerumi tuo iholle tehokasta kosteutusta nopeasti imeytyvällä koostumuksellaan, joka ei jätä iholle tahmeaa tunnetta. Raikas seerumi sisältää mm. kaktusviikunan siemenöljyä, amazoninrypälemyrttiuutetta, acai-marjauutetta sekä japaninaprikoosiuutetta, jotka yhdessä hoitavat ihoa ja auttavat ylläpitämään sen kosteustasapainoa. Seerumi sisältää lisäksi ihoa rauhoittavaa virkistävän tunteen tuovaa piparminttua.

Kosteusvoiteen alla käytetettävä kevyt, syväkosteuttava seerumi täydentää ihonhoitorutiinia ja tuo iholle sitä täytelöittävää kosteutusta ympäri vuoden.

  • Kosteuttava kasvoseerumi
  • Ravitsee ja suojaa ihoa
  • Kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä aamuin illoin muutama pisara seerumia puhdistetulle kasvojen iholle kasvoveden käytön jälkeen. Jatka ihonhoitoa ihollesi sopivalla kosteusvoiteella.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.