Jurlique

Skin Balancing Face Oil

Koko

61,50 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kuvaus

Tuote: 69877

Kallisarvoisia kasvoöljyjä ja pehmentäviä aineita sisältävä Jurlique Skin Balancing Face Oil -hoitoöljy auttaa tuomaan helpotusta ihon kuivuuteen ja epätasaiseen ihoon. Samalla se auttaa suojaamaan ihoa ulkoisilta rasitteilta. Kasvoöljy saa ihon tuntumaan tasaiselta, silkkiseltä ja kosteutetulta sekä näyttämään tasaisemman sävyiseltä ja säteilevältä.

Kasvoöljyn sisältämät iltahelokki- ja macadamiaöljy sekä rohtosalkoruusu kosteuttavat ja pehmentävät ihoa tehokkaasti auttaen parantamaan sen kuntoa kokonaisvaltaisesti. Ruusunmarja- ja safloriöljy pehmentävät iho yhdessä häivyttäen siltä pieniä juonteita ja ryppyjä. Karitevoi, avokadoöljy ja jojobaöljy kosteuttavat ihoa ja antavat sille tasaisemman ja terveemmän ulkonäön.

  • Hoitaa kuivaa ihoa

  • Häivyttää ihon epätasaisuutta ja ikääntymisen merkkejä

  • Tuo iholle suojaa ulkoisilta rasitteilta

Koko: 50 ml

Käyttö

Ota 2-3 pisaraa öljyä sormenpäihin ja painele öljy hellästi kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle saadaksesi sen imeytymään. Käytä kasvoöljyä aamuisin tai iltaisin. Kasvoöljyä sopii käytettäväksi myös kasvonaamion alla lisäämässä naamion kosteuttavaa vaikutusta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.