Linda Johansen Skincare

Vitamin A Skin Booster

Koko

52,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
Hehku
Hehku
Glycerin
Glycerin
Retinol
Retinol
BHA-syra
BHA-syra
Eloton
Eloton

Kuvaus

Tuote: 96611

"Retinoli on yksi niistä ihonhoidon ainesosista, jotka todella toimivat – se on täynnä hyväksi todettuja etuja ja antaa iholle luontaisen nuorekkaan hehkun. Rakastan sitä!" Linda x
KOOSTUMUS
A-vitamiini (eli retinoli) tehostaa solujen uudistumista, kiinteyttää ja lisää ihon hehkua. Mikäli ihosi on herkkä tai ärtynyt et ehkä halua käyttää retinolia päivittäin, mutta tehosteen etuna on, että voit lisätä sitä tavanomaisiin ravitseviin ainesosiisi muutamia kertoja viikossa ja silti nauttia tehosteen nuorentavista vaikutuksista.
KÄYTTÖTAPA
Levitä yksinkertaisesti 2–4 tippaa puhdistetulle iholle ennen seerumin levittämistä tai sekoita 1–2 tippaa seerumiisi tai kosteusvoiteeseesi ja levitä aamuin illoin.
ÄLÄ TINGI TÄSTÄ
Olemme kehittäneet neljä hoitoa neljän ihotyypin tarpeisiin. Käytä hoitoa sellaisenaan ennen seerumia tai lisää se tavanomaiseen seerumiisi tai kosteusvoiteeseesi tehostaaksesi sen vaikutusta. Kaikki neljä koostumusta toimivat yksin tai yhdessä, joten voit sekoittaa niitä ihollesi sopivaksi. Ja muista aina käyttää aurinkovoidetta hoidon jälkeen.
AVAINETUJA
• Retinoli käynnistää solun uudistumisen
• Torjuu kaikkia ikääntymisen merkkejä
• Voidaan sekoittaa muihin tuotteisiin tai käyttää yksinään
• Sopii kaikille kypsille ihotyypeille yöhoidoksi

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.