Suntique

I'm 8.8% Dark Spot Solution

Koko

21,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Tasoittaa ihonsävyä
Tasoittaa ihonsävyä
Akne
Akne
Peptider
Peptider
Niacinamide
Niacinamide
Akne
Akne
Pigmenttimuutoksia
Pigmenttimuutoksia

Kuvaus

Tuote: 104545
Voide, joka tasoittaa auringon täpliä / pigmenttejä ihossa
Tutustu tehokkaimpaan ja deigmentaavimpaan voiteeseen, jota olemme koskaan kokeilleet, suntiquen asiantuntijoiden valmistamana. Miksi auringonpilkut näkyvät? Ne johtuvat melaniinin liiallisesta tuotannosta, joka voi johtua auringon altistumisesta, hormonaalisista muutoksista, tulehduksista, kuten aknesta tai luonnollisesta ikääntymisprosessista.
Tämä pieni putki käsittelee kaikenlaisia hyperpigmentaatioita 8,8% depigmenting-kerman kaavan ansiosta: 1% traneksaamihappoa, ainetta, joka hidastaa prostaglandiinin laajentumista, mikä puolestaan stimuloi melaniinin tuotantoa; 3,8% niasiiniamidia, B3-vitamiinia, joka kirkastaa ja parantaa ihon sävyä; 3,5% arbutiinia, joka estää melaniinin tuotantoa uusien pisteiden syntymisen estämiseksi; ja 0,5% alfa bisabololia, joka myös estää ylimääräistä melaniinia samalla kun rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.
Miksi tämä voide on niin tehokas? Sen uskomaton kaava tunkeutuu syvälle ihoon, mikä mahdollistaa arbutiinin ja traneksaamihapon estää ihoa tuottamasta ylimääräistä melaniinia, kun taas niasiiniamidi estää sitä pääsemästä pinnalle hyperpigmentaation muodossa. Alfa bisabolol tasoittaa ihon sävyä ja luo kosteuttavan esteen. Jos sinulla on auringonpilkkuja, hyperpigmentaatiota tai acnear, tämä on kerma sinulle. Nauti sileästä ja hehkuvasta ihosta, mutta sileästä ihonväristä!

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.