The Ordinary

EUK 134 0.1%

Koko

13,50 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
C-vitamin
C-vitamin

Kuvaus

Tuote: 75858

Vedetön koostumus jossa erittäin korkea pitoisuus antioksidantteja. 
Antioksidantti EUK 134 on jäljitelmä superoksididismutaasientsyymeistä (SOD) ja katalaasientsyymeistä. Yhdessä ne muodostavat erittäin harvinaisen itsereaktiivisen molekyylin, joka poistaa vapaata happiradikalia nimeltä superoksidi, eliminoi vetyperoksidin ja muuntaa reaktiiviset happimuodot vedeksi ja hapeksi.  Tätä antioksidanttia käytetään todella vähän markkinoilla, vaikka se tarjoaa erittäin vahvan antioksidanttisuojan vuorokauden ympäri. EUK 134-tuotetta ei saa käyttää yhdessä vahvojen happotuotteiden kanssa, kuten askorbiinihapon kanssa. Vahvat hapot tuhoavat täysin EUK 134 mangaanin.


Käyttö:
Levitä yksistään tai vesipohjaisen seerumin jälkeen, ennen öljyjä tai täyteläisempiä voiteita. Vaihtoehtoisesti voidaan sekoittaa muihin tuotteisiin, parantaakseen näiden antioksidanttipitoisuutta. 
EUK 134 -seerumia ei saa levittää heti vahvojen happotuotteiden jälkeen, esim. askorbiinihapon jälkeen tai tuotteiden jotka sisältävät puhdasta C-vitamiinia. (L-askorbiinihappo tai Etyloitu askorbiinihappo).

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.