0 stars, based on 0 reviews

The Ordinary. EUK 134 0.1% 30 ml

9,95 € 9,95
LISÄÄ OSTOSKORIIN
Löytyy varastosta Valmis lähetettäväksi tänään
Ilmaiset toimituskulut yli 49 €:n tilauksiin Nopea toimitus Laaja valikoima

TUOTEKUVAUS EUK 134 0.1% , 30 ml The Ordinary. Seerumit & öljyt

Ihotyyppi Kaikki ihotyypit
Nyhetsdatum 21.12.2018
Ominaisuudet Ikääntymistä vastaan
Sustainable Beauty Vegaaninen
Tuotetyyppi Nestemäinen
Volume 30 ml

Vedetön koostumus jossa erittäin korkea pitoisuus antioksidantteja. 
Antioksidantti EUK 134 on jäljitelmä superoksididismutaasientsyymeistä (SOD) ja katalaasientsyymeistä. Yhdessä ne muodostavat erittäin harvinaisen itsereaktiivisen molekyylin, joka poistaa vapaata happiradikalia nimeltä superoksidi, eliminoi vetyperoksidin ja muuntaa reaktiiviset happimuodot vedeksi ja hapeksi.  Tätä antioksidanttia käytetään todella vähän markkinoilla, vaikka se tarjoaa erittäin vahvan antioksidanttisuojan vuorokauden ympäri. EUK 134-tuotetta ei saa käyttää yhdessä vahvojen happotuotteiden kanssa, kuten askorbiinihapon kanssa. Vahvat hapot tuhoavat täysin EUK 134 mangaanin.


Käyttö:
Levitä yksistään tai vesipohjaisen seerumin jälkeen, ennen öljyjä tai täyteläisempiä voiteita. Vaihtoehtoisesti voidaan sekoittaa muihin tuotteisiin, parantaakseen näiden antioksidanttipitoisuutta. 
EUK 134 -seerumia ei saa levittää heti vahvojen happotuotteiden jälkeen, esim. askorbiinihapon jälkeen tai tuotteiden jotka sisältävät puhdasta C-vitamiinia. (L-askorbiinihappo tai Etyloitu askorbiinihappo).

Katso lisää vastaavia kuin EUK 134 0.1%
Tuote on siirretty ostoskärryyn.